Зодиите, които нямат никакъв късмет в живота

  • Сподели:
Зодиите, които нямат никакъв късмет в живота

Докато на някои хора цял живот им върви по вода и винаги успяват да прескочат неприятностите, тези зодии са като магнит за проблемите.

Това са зодиите, които наистина нямат никакъв късмет и колкото и усилия да влагат, за да променят събитията в живота си, всичко върви просто на обратно при тях.

Стрелец 

Стрелецът е една от зодиите, която е наистина огромен магнит за неприятностите, ако има да се случва нещо неприятно, то ще сполети задължително първо този зодиакален знак.

Тази зодия е изключително трудолюбива, мотивирана и обича да се раздава, независимо от това в какво поприще е избрала да се развива, но въпреки това нещата при нея винаги се случват твърде бавно и винаги нещо се обърква.

По закона на абсолютната гадост, ако някой трябва да извади късата клечка и да загуби в играта, то това ще е Стрелецът.

Този зодиакален знак е роден вместо под щастлива звезда, директно под откритото мрачно небе, сред дивата природа, където не важат нито правила, нито пък е от особено значение късметът за оцеляването му, именно затова въпреки лошия си късмет Стрелецът си остава завинаги безкраен оптимист, който упорито се опитва да промени хода на събитията, влагайки много сили и упорит труд, за постигане на своите най-съкровени цели.

Рак

При Рака всичко върви някак на обратно, а често и дори встрани.

Има ли да се случва някаква неприятност, тя ще се залепи директно върху Рака. Често пъти на тази зодия се налага да влага много усилия с единствената цел да догони другите и да получи нужното признание, но в повечето случаи нещата пак удрят на камък, защото в миг и малкото късмет, който е имал просто се е изпарил безследно.

Ракът е една доста целеустремена зодия, която определено няма навика да се отказва и дори, когато вижда, че нещата не се получават, той отново ще запретне ръкави и задължително ще пробва пак. 

Риби

Рибите имат късмет, но за огромно съжаление в техния случай, той е лош. В природата на тази зодия е мисловно да предизвикват неприятностите към себе си, а единственото, което е нужно за да се преобърне всичко е само да си помислят, че в живота им няма как да стане по-зле, тогава съдбата им показва, че има още много варианти, чрез които да разберат, че винаги може да бъде и по-лошо.

Рибите имат силна дарба да предвиждат неприятностите, но въпреки това, те не дават заден ход, а любопитството ги кара директно да се сблъскат с тях. Не само, че са магнит за неприятни хора, но и за неприятни ситуации, в които дори те самите не могат да разберат - кога и как са се озовали.

Овен

Овенът плътно следва принципа ''Внимавай какво си пожелаваш!'' – но неговите рога никога не му позволяват да си стои мирно или да заобиколи неприятностите, напротив той директно се изстрелва в челен сблъсък с тях.

При тази зодия е характерно да си помисли как биха се объркали нещата, ако се случи нещо лошо и хоп тяхната мисъл бързо се е превърнала в реалност. Често пъти имат навика да предизвикват и нехарактерни събития, както и болести, защото силата на мисълта им ги е отвела точно в тази посока.

Овенът е една от зодиите, на която никога нищо не пада даром, както и почти никога това, което планира и дава като обещание не се случва, защото събитията около тази зодия са прекалено динамични и почти никога не се ръководени от късмета, а по-скоро от чистата случайност.

Късметът е нещо, на което Овенът силно се надява, но той никога не успява да работи в негова полза и когато са раздавали късмет тази зодия определено е била някъде в края на опашката.