Зодиите, на които не може да се вярва

  • Сподели:
Зодиите, на които не може да се вярва

За тези зодии човек винаги трябва да си има едно наум и когато ви кажат, че навън е слънчево по-добре излезте и сами се уверете че това е така, тъй като те не могат да казват истината.

За тях прикриването на факти е част от ежедневието им и до такава степен са свикнали да разкрасяват истината, че това се е превърнало в неизменима част от техния живот.

Скорпион

Потайността е една от особените черти на тази зодия, която никак не обича другите хора да бъдат на ясно с детайлите от неговия личен живот, именно затова Скорпионът предпочита да се спре на нещо приемливо, звучащо в ушите на другите и разбира се, достоверно изглеждащо.

Той го прави наистина професионално и е трудно човек да го хване в крачка, а дори и някой да се усъмни в неговата искреност, той ще приложи хитри тактики, чрез които умело да се измъкне от ситуацията. Лъжата не е нещо лошо за тази зодия, по-скоро е начин, чрез който да се предпази от излишни въпроси и конфузни ситуации.

Подмяната на истината  е жизнено важна за тази зодия, тъй като така тя успява да си спести много излишни разговори и скандали. Тази зодия е гъвкава, хитра и подмолна, може да се каже, дори че е царят на измамата, защото по лъжи няма кой да го бие, той води класацията и по-скоро останалите зодии, могат да се учат от него на всякакъв вид шашми и далавери.

Скорпионът силно вярва, че когато човек е сбъркал, трябва да запази мълчание и по никакъв начин да не разкрива своите действия, защото така, освен че ще нарани другите хора, но и чувството му за вина, ще го преследва дълго и тъй като той не обича да се чувства виновен за постъпките си, предпочита да спести истината, вместо да си признае за грешките.

Дева

Девата обича да разкрасява детайлите, особено когато в нея са вперени погледите на останалите, тя ще измисли стотици нереални събития, чрез които да ги развесели или да представи себе си в по-различна светлина.

Тази зодия често опира до лъжите и от страх да не бъде съдена наранена и отхвърлена, а когато стане по-напечено може да бъдете напълно убедени, че всичко, което ще ви каже тя няма да има нищо общо с истината. Девата възприема лъжата като начин да се предпази от излишни скандали, така и като начин да не ѝ се присмиват.

Девата е изключително подмолна и когато стане въпрос за нейната собствена кожа, прилага своята хитрост, за да се предпази. Тя е готова дори да обвини някой друг, само и само да запази своето собствено достойнство.

За нея е от особено значение какво мислят другите хора и какво ще кажат, точно затова се стреми да се представи в най-добрата светлина, когато е сред други хора.

Стрелец

Стрелецът е жалостив и мил, но все пак обича да преувеличава. Може би не винаги го прави нарочно, просто така успява да стане център на внимание. Когато един Стрелец се въодушеви и разказва разпалено някоя история, бъдете сигурни, че 85% от нея, просто е породена от фантазиите на Стрелеца.

Той е добър човек и още по-добър приятел, но това не му пречи да бъде интересен пред другите хора и за тази цел е нужно да разнообрази лекичко фактите, като вкара в тях и малко екшън.

Изопачаването на истината е нещо нормално за тази зодия, тъй като Стрелецът е свикнал да послъгва, дори и когато това не се налага. В повечето случаи, той го прави с цел да стане по-интересен и забавен в очите на другите.

Козирог

Хладнокръвен и стабилен, той често пъти спестява истината на хората в стремежа си да не ги нарани. Козирогът е от типа хора, които умело пазят в тайна своят личен и професионален живот, а когато не иска да споделя информация свързана с тях, предпочита да замаже очите на останалите с нещо, което би ги удовлетворило и би му позволило да не навлиза в детайли.

Козирогът е изключително предпазлив към другите хора, никак не харесва клюкарите и интригантите, именно затова се старае да не им дава повод да го обсъждат, така прибягва и до някоя безобидна лъжа, която за момента ще замаже положението и ще им затвори устите.

На Козирога трудно може да се разчита да каже пълната и точна истина, тъй като хем не е от особено приказливите, хем всячески се стреми да запази своето лично пространство с помощта дори и на лъжа.