Зодиите родени с късмет

  • Сподели:
Зодиите родени с късмет

Има хора, които носят късмета със себе си, още с появата си на бял свят. Тези зодии имат предначертан успешен живот, в който ги движи невидима спасителна сила, която им помага в трудните моменти.

Късметът е истинска привилегия, която само част от зодиите са получили по рождение. Ще разгледаме кои са истинските късметлии сред всичките 12 зодии.

Зодия Лъв

Царят на зодиите е човек, който още с раждането си е получил нужната сила и устрем да се бори в живота, а късметът му е просто подръчно средство, което никога не го предава в трудните моменти. Лъвът се радва на обожанието и респекта на останалите хора, а неговият стремеж към успех го води директно към върха. Късметът никога не го предава. Дори и в любовта, той успява да натрупа опит и в крайна сметка намира своята сродна душа. Лъвът е харизматичен, страстен и волеви човек, който никога не се предава пред трудностите, а неговият късмет винаги го превежда през най-преките пътища до истинското щастие. Цар Лъв е роден късметлия, който знае как да постига желаното, как да се бори с конкуренцията и в крайна сметка, как да си нареди правилно картите, но всичко това е благодарение и на късмета, който никога не му обръща гръб.

Зодия Стрелец

Стрелецът лети, мечтае и живее. Свободолюбив и безкрайно щастлив, а неговият късмет безспорно му дава стабилна основа, на която да се облегне в трудните моменти. Независимо дали ще е хазартна игра или бас - Стрелецът винаги печели. Той е истински късметлия, който оценява красивите мигове в живота и се стреми да граби с пълни шепи от тях. Късметът не го предава и в любовта и след няколко неуспешни опита, той достига до своята мечта. До човека, с който може да сподели бъдещето си. В работата късметът също не го предава, а неговата трудолюбивост и бързина не остават незабелязани от началството. И дори и да направи грешка, късметът незабавно я поправя.

Зодия Водолей

Каквото и да си помислят, това се случва. Водолеите притежават изключително силна мисъл и огромен късмет, които им позволяват винаги да правят това, което обичат. Късмет е да притежаваш свободна душа, която те извисява над останалите, да можеш да помечтаеш и междувременно да наблюдаваш, как мечтите ти се превръщат в реалност. Водолеят има късмет и в любовта не се страхува да експериментира, а когато усети, че нещата не се получават, срещу него веднага се изправя нова възможност. Рано или късно, той среща своята сродна душа, а ако това не се случи, остава свободен и щастлив от своята независимост. И при двете положения, той печели играта. Водолеят е една от зодиите, които най-често си намира паричка и късметче на улицата и дори и най нестандартните места, той открива някое съкровище. Неговият късмет никога не го оставя, дори когато се чувства зле и безсилен, изгрява невидима сила, която донася отново щастието в живота му. Роден късметлия, който притежава уменията да печели бързи пари на всякакъв тип игри.

Зодия Близнаци

Те определено умеят да изпреварват събитията и още преди нещо да се е случило, те вече са го усетили. Притежават изключително силна интуиция и огромен късмет, който ги изкарва от многобройните проблеми, в които непрестанно се забъркват. В любовта нещата стоят по същия начин, защото късмета ги среща с хора, които обогатяват тяхната душевност, помагат им да израснат и ги карат да мечтаят. Когато един Близнак си помечтае за точно определен тип човек, който иска да срещне и в съзнанието си нарисува негов образ - неговият късмет довежда този човек в живота му задължително. Оттам идва и приказката, внимавай какво си пожелаваш!