Зодия Близнаци - интелигентни, енергични, забавни

  • Сподели:
Зодия Близнаци - интелигентни, енергични, забавни

Двойнствени, енергични и наистина една от най забавните зодии, с които човек трудно може да скучае. Те са независими и наистина мразят безпричинните скандали, опитват се да стоят над нещата. Близнакът излъчва щедрост, доброта и настроение. Той може да намери общ език с всеки, а шегите и закачките му наистина са остроумни.

Близнакът е една от зодиите, които кипи от енергия, мрази скуката, обича разнообразието и силния адреналин. Тази зодия е изключително креативна, умът на Близнака постоянно ражда нови и интересни идеи. Може да се каже, че той е една от най-интелигентните зодии, която разполага с бърз ум по-остър от бръснач. Той е любопитен и се интересува от всякакви теми, неговата духовна храна е именно новата информация в големи порции.

Близнакът е забавен, остроумен и оптимистично настроен, не обича хората с негативно мислене и тези, които се оплакват постоянно, нещо повече той или ги избягва, а ако няма тази възможност просто ги кара да млъкнат с неговият остър и пиперлив език. Близнакът мрази егоистични, злобни и алчни хора. Близнакът е състрадателен и дори даден проблем да не е пряко свързан с него самият, той не би останал безучастен в тази ситуация.

Дори и на външен вид да не си личи, той е свръх чувствителен и преживява всичко вътре дълбоко в себе си. Ако забележи, че някой страда, Близнакът никога не би го подминал, той е готов да подаде ръка, стига да е сигурен, че не биха го изиграли.

Тази зодия кипи от енергия, готова е винаги да се метне в ново приключение. Всичко което е способно да му покачи адреналина, той няма да го пропусне, а ще се метне директно с цялото си сърце и душа, независимо дали ще е поредният купон, веселба, рисков спорт или екстремно катерене - Близнакът за нищо на света няма да го пропусне.

Може да се каже, че тази зодия е душата на компанията, знае как да загрее аудиторията, как да събере погледите и да накара всички да се заливат от смях. Той знае забавни истории по истински случаи, както милиони вицове и интересни разкази. В неговата компания човек просто няма как да скучае.

Изключителната дарба, която притежават Близнаците, а именно да говорят постоянно, им позволява лесно да се сприятеляват с всякакъв тип хора. Дори, когато на някой му е тъжно, Близнакът ще намери правилния подход да го разведри и да насочи мислите му към нещо положително.

Чувството за хумор на Близнака, може понякога да бъде и по-тежко за някой хора, тъй като той успява да превърне тъжни и мрачни събития, в забавни истории. Единствено хората, които разбират от черен хумор, биха го разбрали в тези моменти.

Близнакът е сладкодумен и наистина няма как да остане незабелязан и дори, когато има 20 човека около него, той ще се отличава чрез своята интелигентност, находчивост, бърз ум, остроумие и инициативност.

Близнакът няма проблем да се само иронизира, както да иронизира и хората около себе си, но способността му да го прави по такъв фин начин, кара хората да се забавляват искрено, вместо да му се обиждат.

Близнакът е сърцат, умен и забавен -  притежава всички качества, които го правят запомнящ се, харесван, предпочитан за компания и наистина свръх уникален.