Зодия Дева в партньорство с останалите зодии

  • Сподели:
Зодия Дева в партньорство с останалите зодии

Ще разгледаме кои са най-благоприятните партньорства за Зодия Дева, както и тези, които са обречени на пълен провал.

Разберете с кои зодии си подхожда Девата и с кои е като два остри камъка. 

Дева и Овен 
(Земя и Огън)

Тази комбинация определено не е от най-успешните, тъй като в самото начало на връзката Девата истински ще се възхищава на напористия и целеустремен Овен и ще го обсипва с цялата си любов и нежност, но от своя страна Овенът ще усети едно силно задушаване, което за него е прекалено сериозно и води до безсмислени размишления, които всъщност ще го отклоняват от набелязаните цели и така двата знака ще се разминават по всички параграфи и никога няма да успеят да намерят пътя един към друг.

Дева и Телец
(Земя и Земя)

Двата земни знака се разбират повече от чудесно, тъй като и двете личности са разумни, стабилни и работливи. Телецът е способен да обгради Девата с внимание, подкрепа и чиста любов, а Девата от своя страна е склонна да му върне жеста, като изсипе цялата си нежност върху него.  

Ако Девата успее да прикрива своите ревностни страсти и даде нужната свобода на Телеца, тази връзка ще бъде наистина успешна.

Дева и Близнаци
(Земя и Въздух)

И двата знака са под управлението на една и съща планета, а именно Меркурий, което означава, че и двата знака разполагат със солиден умствен потенциал.

Девата е способна за секунди да свали на земята, вечно витаещия в облаците Близнак и да му покаже, че и на Земята животът може да бъде хубав, докато от своя страна Близнакът е способен да зареди с настроение вечно угрижената Дева и да даде допълнителен импулс за приключения. Въпреки двойнствения характер на Близнака двете зодии ще успяват да се разбират, дори и без думи и това съчетание ще бъде истински сполучливо.

Дева и Рак
(Земя и Вода)

Ракът лесно би привлякъл вниманието на Девата, но трудно би го задържал, тъй като той е една от зодиите която наистина е невъзможна за разгадаване и във времето Девата ще усети всички тези различия и дупки в общуването им, които всъщност ще ги дърпат назад.

Една приятелска връзка би имала успех и би им дала нужното забавление и тръпка, но не така стоят нещата когато между тях са се зародили чувства, обикновено тогава нещата започват да се объркват още повече.

Дева и Лъв
(Земя и Огън)

Тази връзка е силна и запомняща се, всичко което искат да получат двата знака го откриват бързо един в друг. Девата желае някой да се грижи за нея и да я покровителства, а Лъвът е готов да я затрупа с всички тези неща, докато той иска до себе си човек, който да го изслушва и да играе по неговите правила, а в това отношение Девата е най-подходящият човек в света. И двата знака успяват да получат внимание, грижа, любов и се радват на истинско разбирателство.

Дева и Дева
(Земя и Земя)

Тези, които си приличат обикновено се привличат, така стоят нещата и между двата земни знака. Тази връзка би била истински стабилна и дълготрайна, когато двамата партньори са постигнали някаква зрялост и доза мъдрост и са се намерили, тогава този съюз би бил неразрушим, но когато и двамата са млади и непрекъснато търсещи и незнаещи, точно какво искат от живота, те трудно биха открили сходните си черти, както и пътя един към друг. 

Дева и Везни
(Земя и Въздух)

Ако успеете да осигурите един по-разнообразен и изпълнен със силни страсти живот на Везните, вие ще можете да задържите неговото внимание и любов, в противен случай Везните бързо ще се отегчат и ще си потърсят по-интересен партньор.

Двата знака се допълват и са прекрасен тандем – Девата е добър готвач, домошар, вярна и стабилна, а пък Везните са сексуални, артистични и наистина успяват силно да привлекат Девата.

Единственият начин тази любовна връзка да има сполучлив завършек е, ако Девата се ангажира с това да направи живота на Везните по-интересен и по-забавен, така Везните няма да изгубят никога интерес към тези отношения.

Дева и Скорпион
(Земя и Вода)

Тук трудно нещата биха се получили, тъй като и двата знака са крайно различни и нямат никакви допирни точки, за които да се захванат. Скорпионът е импулсивен, страстен и обича приключенията, докато Девата е земна, спокойна и харесва уюта на своя собствен дом, а когато стане въпрос за силни усещания, Девата е по-склонна да направи крачка назад и хубаво да обмисли случващото се, докато през това време нетърпеливият Скорпион си е намерил по-забавна компания, с която да споделя своите страсти.

За жалост, така стоят нещата между тези два зодиакални знака, които искат и търсят наистина различни неща в живота.

Дева и Стрелец
(Земя и Огън)

Всичко, което ѝ липсва на Девата, тя успява да го открие в Стрелеца – порива за живот и приключение, силната страст, адреналин и емоции - всичко това, тя може да намери в партньорството си с тази зодия.

Тази връзка наистина има благоприятни възможности за развитие, защото и двата знака могат взаимно да се обогатяват и да си дават това, което всъщност им липсва, при Стрелеца определено това са – търпение, ред и спокойствие, които без проблем може да получи от организираната Девата. 

Дева и Козирог
(Земя и Земя)

Като два земни знака и двамата партньори постепенно започват да усещат липсите, поради които започват да куцат техните отношения, а тези липси са свързани със силна страст, чувства, емоции и жар - които и при двамата липсват.

Тази връзка би била успешна, само и единствено, ако се простира на професионално ниво и двамата обменят опит, информация и успяват да се синхронизират взаимно.

В любовен план тази връзка ще е пряко свързана освен с безбройните липси, които усещат и двамата, но и с пълната скука и еднообразие, което допълнително ще ги задушава.

Дева и Водолей
(Земя и Въздух)

Коренно различни личности, с коренно различни виждания, това е като да съберем на едно място Човекът и Извънземният - всеки си има някакви цели, всеки говори на чужд език и вижда нещата различно от другият.

Земните усещания на Девата и желанието ѝ за усърден труд се разминават с желанията на Странстващия Водолей, който непрестанно търси силни усещания и различни Вселени.

Девата иска сериозни отношения и стабилно партньорство, докато Водолеят иска независимост и пълна свобода, сами разбирате от къде ще дойдат и техните по-големи различия и защо тази връзка няма да бъде успешна във времето, тя ще има шанс за развитие единствено и когато Девата успее да не ограничава нуждите на Водолея и двамата открият общи взаимни интереси и поглед за света.

Дева и Риби 
(Земя и Вода)

Двата знака могат да получат много един от друг – Девата може да получи стабилност, спокойствие и топлина, докато Рибите - човек, с който може да помечтаят и да планират съвместно бъдеще.

Това съчетание наистина може да ни покаже как пълни противоположности могат да се съюзят и да направят едно цяло.