Зодия Лъв и любовните му връзки с останалите представители от зодиака

  • Сподели:
Зодия Лъв и любовните му връзки с останалите представители от зодиака

Ще разгледаме как се синхронизира Лъвът с останалите представители на зодиака и с кои от тях успява да намери общ език и кои са негова пълна противоположност.

Лъв и Овен
Винаги когато се съберат на едно място два огнени знака се получава пожар. Може да се каже, че и двата знака намират един в друг много общи прилики, тъй като и двамата имат почти еднакви стремежи, мечти, както и възгледи за живота.

Но приликата между тях не спира до тук и двата знака са властни, силни и емоционални, което им пречи да създадат здрави отношения, тъй като и двамата са толкова независими, че трудно приемат чуждо мнение, както и правят компромиси - именно затова, това съчетание не е никак добро за създаване на дълготрайна връзка, но пък флиртът между двамата може да бъде наистина незабравим.

Лъв и Телец
Лъвът е коренно различен от Телеца и докато земният и спокоен Телец търси естественото и спокойното, Лъвът се движи към изискаността и лукса във всичките му форми.

Когато се срещнат двата знака усещат едно силно привличане и наистина има какво да научат един от друг, но въпреки всичко това, не са неспособни на компромиси, а когато дойде моментът да отстъпят и двамата се заинатяват и продължават да държат на своето, а една такава връзка би им подействала доста умирително и напрегнато. 

Лъв и Близнаци
Огненият и въздушният знак се привличат силно, както емоционално, така и сексуално.

И двата знака са способни да се възхитят на силата и упоритостта на другия, което може да ги привлече още по-силно. Освен че имат сходства в характерите и двамата обичат да общуват и да разменят идеи, а стремежът им към професионално развитие, винаги стои на първо място в живота и на двата знака, което често пъти е способно да измести любовта и романтиката на по-заден план.

Лъв и Рак
Огънят и водата взаимно се привличат и допълват. И двата знака могат да намерят това, което търсят в лицето на другия и да постигнат истински синхрон, стига да не наблягат на своите различия и да се приемат, такива каквито са - има шанс тази връзка да прерасне в истинска и чиста любов.

Лъв и Лъв
Тук вече съчетанието става взривоопасно, защото събираме на едно място огън и огън – две силни личности – амбициозни, упорити и целеустремени, това съчетание в някои случаи може да бъде повече от перфектно, стига и двамата да могат се възхищават взаимно един на друг, тази връзка наистина ще бъде необикновена за тях, но ако и двамата са напълно убедени, че трябва да дърпат конците и да ръководят другия, нещата може и да се объркат.

Когато настъпят финансови проблеми и двамата партньори ще започнат едни взаимни обвинения, че не успяват да достигнат класата, за която са мечтали и луксозния начин на живот, който дълго преди това са планирали. 

Лъв и Дева
Това съчетание наистина може да бъде особено мъчително и тежко за двамата партньори. Девата е прекалено земна за непокорния и властен Лъв, който търси силни емоции и страст от своите връзки, а в лицето на Девата тези неща трудно би ги открил.

Девата обича спокойния и скромен начин на  живот, докато Лъвът се стреми към необикновеното, скъпото и луксозно бъдеще, в което ще бъде свободен да избира и да прави това, което си поиска, а тези неща са много далеч от организираната Дева, която обича постоянството и предпочита старото, с което е свикнала пред новото и различното, което не познава.

Тя трудно би се пречупила и отворила, както от към новости, така и от към експерименти в своя така подреден свят. 

Лъв и Везни
В тези две зодии наистина могат да се срещнат много прилики, защото и двата знака са страстни, енергични, изискани, сексуални и общителни.  

Огънят и въздухът могат да бъдат изключително добро съчетание, в което Лъвът открива човек, който е готов да му се възхищава ежедневно и да се радва истински на неговите успехи, докато го следва плътно и вярва в него.

Везните могат да намерят в Лъва - силата и партньорът, с който да почувстват истинска стабилност и спокойствие. Това наистина е една сполучлива комбинация, в която има бъдеще.

Лъв и Скорпион
Нещата, по които си приличат двата знака са силното желание за печалба, мотивацията за постигане на мечтите, както и сексуалния глад за нови и страстни изживявания.

И двамата могат да получат много от тези отношения, стига да не се опитват да изпреварват събитията, както и да се стремят да бъдат командири в тази връзка.

И Скорпионът и Лъвът държат на своята свобода и никога няма да позволят на някой да я застрашава.

Ако успеят да намерят общия език, те ще се радват на силна страст и на една емоционална и запомняща се любов.

Лъв и Стрелец
Това е още една огнена комбинация, в която обаче двата знака ще успяват да си вдъхват кураж и сили един на друг.

Стрелецът е авантюрист, който обича да експериментира и който ще отведе Лъва в едни прекрасни светове, а Лъвът наистина ще бъде възхитен от желанието на Стрелеца непрекъснато да изпробва нещо ново и различно, а когато се впусне в неговите приключения Лъвът ще бъде истински щастлив, че е срещнал партньор, който е способен да го отведе дори и до края на света.

И двата знака са изключително смели, предани и страстни, а връзката им ще бъде изпълнена с много адреналин, както и силни чувства.

Лъв и Козирог
Двата знака някак коренно се различават, докато единият е страстен, разгорещен и пламенен, другият е сериозен, студен и непринуден, но въпреки това при съчетанието им може все пак да се достигне до правилната граница, в която двамата да намерят ключът към щастието.

За Козирога много от нещата, към които се стреми Лъвът, са напълно излишни като – лукса, показността, властта и високият стандарт, но ако все пак успее да преглътне желанието на Лъва, да получи всичко и да бъде наистина на върха - двата знака могат да намерят пътя един към друг.

Лъв и Водолей
Това съчетание е добро, стига и двата знака да успеят навреме да открият своите недостатъци, както и да свикнат да живеят с тях.

Лъвът е щедър, силен и открит, докато Водолеят е вечно витаещ във въздуха, обичащ силно свободата и изключително независима личност, която трудно се съобразява с желанията и прищевките на другите, а от там могат да се породят и много ежедневни конфликти в тази връзка.

Въпреки всичко това двата знака могат да живеят изключително добре един с друг, стига да забравят за своето его, както и за ревността.

Лъв и Риби 
Още в самото начало на тези отношения и двата знака ще изпитат едно наистина силно и емоционално привличане един към друг, което ще ги накара да повярват в любовта.

Рибите ще открият един изключително щедър и смел партньор, който може да им осигури нужната сигурност и един добър живот, докато Лъвът ще намери в лицето на Рибите партньор, който ще го обсипва с възхищение, чувства и ще го накара да мечтае.