Зодия Рак – здраве, любов, кариера

  • Сподели:
Зодия Рак – здраве, любов, кариера

Четвъртият зодиакален знак е известен със своята упоритост, състрадателност и емоционалност.

Тази зодия е сантиментална и обича да обгрижва своите близки. За Рака черешката на живота е именно сплотеността и любовта, която крепи семейството, именно затова и той насочва всичките си усилия в тази посока, старае се по всякакъв начин да направи своите близки щастливи.

Ракът е емоционален, бързо мисли, бързо говори и може да изстреля куп думи в секунда, след което да обмисли техния смисъл. Лесно се възбужда и в момент на афект е като буреносен облак, който полива всички около себе си с гняв.

Той е изключително лоялен със своите приятели и на него може да се разчита, както за съвет така и да запази някоя тайна. Ракът е интелигентен и трудолюбив няма задача, пред която да се огъне, той е мотивиран винаги да дава 100 % от своите възможности, че и отгоре.

Ракът е мил, откровен и определено е добра компания, а хората успяват да се почувстват спокойни и развеселени, когато той е наблизо.

Здраве
През целия си живот Ракът е запретнал ръкави и успява да докаже своята енергичност и пред останалите хора, именно затова при него притеснителните области, които могат да му създадат проблеми във времето са – гърбът, краката и очите. Ако той успее да спазва правилен и здравословен режим за по-дълго време, няма да има сериозни оплаквания.

Любов
В любовта Ракът ще успява да получи нужното внимание и подкрепа, стига да успее да не се доверява прекомерно на хора, които нямат никакви допирни точки и първо да проучва човек преди да му предостави душата си. Обикновено Раците срещат своята сродна душа на средна възраст и тогава съюзът е здрав и стабилен.

Когато Ракът се влюби е готов да направи много жертви в името на любовта, но не винаги тези жертви са нужни, когато нещата просто не вървят в правилната посока, затова е хубаво Ракът винаги да се доверява на безпогрешната си интуиция, особено когато става на дума за интимни партньори.

Кариера
Раците са трудолюбиви и изключително отдадени на всяко занимание, с което се захванат. Те са способни да вложат цялата си душа, за да постигнат нещо уникално и съвършено.

Ракът знае как да преследва своите цели, а неговата упоритост и стабилност му позволяват да преминава, дори и през заключените врати по пътя към успеха. Той е особено взискателен особено когато вижда, че някой върши работата си през пръсти, за Рака това е нещо абсолютно недопустимо.

Той ще успява да получава нужната признателност от своето ръководство, с което още по-силно ще се мотивира да надскача себе  си и да прави нещата с много постоянство любов и стил.