Зодия Телец в комбинация с останалите зодии 

  • Сподели:
Зодия Телец в комбинация с останалите зодии 

Ще разгледаме как се разбира Телецът с всеки един представител от Зодиака, нещата които ги свързват и тези, които ги разделят. Ще разберем кои са най-благоприятните партньорства и с кои зодии не успява да намери допирни точки зодия Телец.

Телец и Овен
(Земя и Огън)

Има много неща, по които си приличат двата знака. И двете зодии са упорити, мнителни динамични, амбициозни и обичащи самотата. Стига да успее Телецът да даде нужната свобода и независимост на Овена, нещата ще се получат. Овенът е способен да зарази Телеца със своите любовни трепети, плам и надежди, да му разкрие един по-романтичен свят. Но имайте предвид, че при това съчетание движещата сила и човекът, който ще ръководи връзката, ще бъде Овенът.

Телец и Телец
(Земя и Земя)

Доказано е, че там, където има прилики и сходни точки, съществува и разбирателство. Въпреки че няма да успеят да се допълват взаимно, тези два знака ще имат много прилики, които да ги обединяват. И двата знака са земни, което им позволява да мислят логично и лесно да се адаптират към обстоятелствата, но както знаем два остри камъка брашно не мелят, така ще е и при двата Телеца. Когато се разрази скандал между тях, ще стане наистина страшно и ще избухне истински пожар. 

Телец и Близнаци
(Земя и Въздух)

Приликата между тях е, че са непостоянни и свободолюбиви. Въпреки че Телецът е силно привлечен от интелигентността, бързината и гъвкавостта на Близнака в последствие, това съчетание ще се окаже, не чак толкова подходящо, тъй като Близнакът е лекомислен и обича живота и насладите, които предлага той. Точно това ще им попречи да създадат дълготрайна връзка, защото Телците няма да успеят да се доверят напълно на този въздушен знак и винаги ще ги преследва едно неприятно чувство за измама и изневяра.

Телец и Рак
(Земя и Вода)

Така както в природата - водата успява да напои земята, така ще протичат и вашите отношения с Рака. В Телеца, Ракът ще намира сходство, топлина, грижовност и любящ партньор. В емоционално отношение тази комбинация, ще се окаже наистина печеливша, стига Телецът да успее да промени пасивността на Рака. Няма всичко да е по мед и масло при тези два знака и наистина са възможни сблъсъци между тях.

Телец и Лъв
(Земя и Огън)

В Лъва, Телецът няма да може да открие тази чувствителност и топлина от която се нуждае, тъй като Лъвът е властен човек, обичащ надмощието. Телецът от своя страна е непринуден и винаги остава верен на себе си, може да се каже, че е един от малкото зодиакални знаци, които не припада от чара и величието, което излъчва Лъвът. В това съчетание е трудно да се намери, както сходство, така и шансове за развитие на дълготрайна връзка, но сами знаем, че в живота няма невъзможни неща.

Телец и Дева
(Земя и Земя)

Взаимно допълващи се, тези два земни знака, ще успеят да разменят своите положителни черти и ще направят наистина сполучлив съюз. Интересно става, когато земята срещне земя, тогава всичко става някак сериозно, материално и реално. Телецът ще бъде привлечен от интелигентността и чувството за деликатност, с които разполага Девата. Във връзката между тези два знака, ще цари истинска хармония, топлина и мир.

Телец и Везни
(Земя и Въздух)

С Везните, трудно Телецът ще успее да намери допирни точки, тъй като Везните приемат своите партньори, като вещи, а природата на Телеца е чувствена и любяща. Това няма да им позволи да съхранят здрав съюз. Прекалено много са нещата, които ги разделят, дори и в началото да са усетили привличане един към друг, то в последствие ще бъде заместено от напрежение и усещането, че и двата знака са си пълни противоположности, неспособни да намерят допирни точки.

Телец и Скорпион
(Земя и Вода)

В този съюз съществуват два крайни варианта – единият е  да се получи наистина здрава връзка, непоклатима във времето, другият вариант е този съюз да прерасне във война. Телецът и Скорпионът се привличат сексуално и тяхната страст бушува, когато са близко един до друг, но дори и сексуално да се привличат има неща, по които коренно се различават. Скорпионът е изключително властен, груб и агресивен, докато Телецът е нежен, чувствителен и кротък.

Телец и Стрелец
(Земя и Огън)

Перфектно съчетание за наистина траен съюз. Стрелецът ще намери в Телеца, така нужната му сигурност, домашен уют и внимание, а Телецът от своя страна, ще се зарази с авантюристичния и приключенски дух, който носи Стрелецът. Телецът ще  се чувства наистина спокоен, обичан и желан в компанията на Стрелеца и двете зодии са способни да създадат наистина здраво и щастливо партньорство.

Телец и Козирог
(Земя и Земя)

Двата земни знака се приличат много, тъй като особено много държат на верността и честността във връзката. Работливи са, мотивирани и амбициозни. Колебанията и непостоянството са чужди, както на Козирога, така и на Телеца. Ако се впуснат в едно взаимно приключение, ще се радват на добри резултати и траен съюз.

Телец и Водолей
(Земя и Въздух)

Стига да можете да предоставите свобода на Водолея, той от своя страна, ще ви даде идеи, ще ви забавлява искрено и ще ви накара да мечтаете. Двата знака са коренно различни – Водолеят е витаещ в облаците, държащ на духовното, докато Телецът е материалист. Въображението на Водолея е огромно и чрез него, той ще успее да привлече любопитството на Телеца и ако двата знака успеят да не се вглъбяват в своите различия, ще успеят да създадат траен съюз.

Телец и Риби
(Земя и Вода)

Рибите са чувствителни, нежни и търпеливи -  всички тези качества наистина ще ви допаднат и ще бъдете силно привлечени от тяхната ранима душа и романтична наклонност. Нежността и вниманието, които Рибите могат да предложат на Телеца, ще са нещата, които ще го привлекат към така нежните и всеотдайни Риби. Между двата знака наистина ще се породят чувства и хармония, а съюзът им ще бъде спокоен и траен.