Празнуваме красотата, здравето и потенциала на жените на форума ''Her Health and Beauty''

  • Сподели:
Празнуваме красотата, здравето и потенциала на жените на форума ''Her Health and Beauty''

Развълнувани сме да обявим първото си събитие ''Her Health and Beauty'', което обещава да бъде празник на красотата, здравето и грижата за себе си, както никога досега.

Една от многото ни мисии в High View Art, която до момента изпълняваме активно, е да подкрепяме жените, мотивирайки, насърчавайки и вдъхновявайки ги да бъдат най-добрата си версия, но и нещо повече - овластяваме ги да обичат истинската си същност и да почитат своята идентичност. Често в медийния пейзаж тази задача не е лесна, но верни на нашите убеждения, че любовта към себе си започва преди всичко отвътре, се справяме успешно. Като продължение на всичко дотук се роди идеята да отпразнуваме цялата тази движеща сила в ден, предназначен да подхрани тялото, ума и душата ви.

На 15 май 2024 г. High View Art има удоволствието да ви покани на ексклузивно събитие, посветено на здравето, красотата и благополучието на съвременната жена. 

В този уникален форум, който ще се проведе в София, в сграда Capital Fort - зала New York, ще съберем експерти и лидери от различни области, които ще споделят своите знания и опит, насочени към подобряване на живота и благоденствието на всяка дама. 

За да си осигурите място на това незабравимо събитие е необходимо да посетите сайта HerHealthnBeauty.art и да попълните кратка регистрационна форма.

Акценти от събитието

16:15 - 17:00: Регистрация

17:00 - 17:20: Keynote с гост Галена Цанкова на тема: Здравословни Навици за Жените: Поддържане на Физическата и Психическата Стабилност. Обсъждане на важността на редовната физическа активност, здравословното хранене и управлението на стреса за поддържане на оптимално здраве и благополучие за жените.

17:20 - 18:00: Панелна част с дискусия и водещ

Д-р Петър Дучев /Дентална клиника Петър Дучев/ Разглеждане на важността на персонализирания подход при цялостната рехабилитация на зъбите и връзката между функционалността на зъбите и техните естетични аспекти. Как индивидуалният подход спомага за постигане на истинска красота.

Д-р Елица Валериева и д-р Мариела Василева /Медицински комплекс „Д-р Щерев“/ Комплексна грижа за женското здраве - принципи на модерната онкогинекологична и мамологична профилактика 

Персонализация на Health & Beauty процедурите
Дискусия за тенденцията на персонализацията в здравето и красотата. Как новите технологии и научни открития позволяват персонализирани подходи към здравето и красотата.

17:50 - 18:00: Keynote със специален гост д-р Александър Носиков /Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост/ на тема: Роля на профилактичните прегледи при жените за скриниране на социално-значими заболявания.

18:00 - 20:00: Networking & Cocktail
Неповторима възможност за нашите гости да създадат нови контакти и да обсъдят потенциални бизнес възможности в приятна и непринудена обстановка. Присъединете се към общност, съставена от представители на водещи компании, медийни професионалисти и експерти в своята област. 
Очакваме с нетърпение да ви посрещнем на това изключително събитие и ви каним да откриете истинската същност на грижата за себе си и овластяването. Ще се видим там!