Никол Шерцингер и Том Евънс са сгодени

  • Сподели:
Никол Шерцингер и Том Евънс са сгодени

Никол Шерцингер каза "да" на партньора си Том Евънс.

Бъдещата булка сподели снимката в Instagram пред своите 5,8 милиона последователи от специалния момент, в който Том ѝ е предложил брак.

Двойката е била на почивка на Хаваите, когато Еванс е паднал на едно коляно. Това е специално място за изпълнителката, защото Никол е родена на Хаваите. От известно време те са на острова, а миналата седмица тя отпразнува 45-ия си рожден ден в Западен О'аху.

Никол получи много топли поздравления в коментарите, като известни приятели като Зоуи Дешанел и Ребел Уилсън също се включиха с пожелания.

Евънс е роден на 2 април 1985 г. в Хараре, Зимбабве, и играе професионално ръгби в Шотландия. След края на кариерата си в ръгбито Еванс преминава към развлекателната индустрия, като се занимава с моделство и телевизионни изяви.

Двойката се запознава в звездната версия на шоуто за таланти ''X Factor'' през 2019 г. и е снимана заедно на червения килим до януари 2020 г. Те са споделяли някои щастливи моменти в социалните медии и обичат да пътуват заедно.

През февруари тази година имаше слухове, че са се разделили, но певицата от Pussycat Dolls бързо ги опроверга, като сподели скрийншот на заглавието с надпис "Уау, това е новина за нас. Каква шега." "Ще се видим за Свети Валентин, бейби", пошегува се тя.

38-годишният Евънс сподели същите снимки и написа публикацията си: "My Ever After ".