Риана и A$AP Rocky: новата фотосесия на звездното семейство

  • Сподели:
Риана и A$AP Rocky: новата фотосесия на звездното семейство

35-годишната Риана стана майка за втори път през август тази година. Ден преди това Vogue Italia публикува нова фотосесия в социалните мрежи. Във фотосесията звездата показа за първи път най-малкия си син от рапъра A$AP Rocky. Момченцето носи двойното име Riot Rose. 

На един от кадрите Riot Rose лежи върху ръчно бродирано одеяло. На втората снимка певицата е взела сина си на ръце. На друг семеен кадър Риана и Раким Майерс (A$AP Rocky) позират с двете си деца.

За фотосесията Рири заложи на дънково яке с качулка и сини гамаши. Последният щрих от визията бяха блестящи обеци, златни верижки и гривна с диаманти. 

A$AP Rocky позираше пред фотографите в бяла тениска и дънки. Рапърът носеше обеца с камък и верижка с диаманти. Музикантът държеше на ръце най-малкия си син. Той бе облечен в костюм в светли цветове. Облеклото на новороденото беше допълнено с шапка и ботушки от бежова кожа. 

Припомняме, че Риана обяви втората си бременност през февруари тази година по време на изпълнението си на Супербоул. Бебето се роди през август в болница "Сидър Синай" в Лос Анджелис.

Случайно или не, но всички имена в звездното семейство започват с буквата Р. В същото време Riot започва с първите две букви от името на Риана, а Rose - с първите две букви от Rocky. Засега Риана и Раким нямат планове за други деца. По-рано вътрешни източници на Daily Mail твърдяха, че певицата смята, че семейството ѝ вече е наистина пълно.