Том Ханкс: Не се женете преди да станете на 30 години

  • Сподели:
Том Ханкс: Не се женете преди да станете на 30 години

Звездната актьорска двойка Том Ханкс и Рита Уилсън е една от най-любимите на феновете и със сигурност е една от малкото в Холивуд с щастлив и здрав брак и то толкова години. Наскоро двамата отпразнуваха своята 33-годишнина от сватбата.

Том и Рита, която има български корени, се запознават на снимачната площадка през 1981 г, когато снимат филма Bosom Buddies. Няколко години по-късно през 1988 година двамата се женят, а след това се раждат и двете им деца – Чет и Труман. Въпреки множеството препятствия, които са преминали като тежката диагноза рак на гърдата – поставена на Уилсън, и заразяването им с коронавирус, двамата винаги са се подкрпяли и подавали ръка труден момент. Те бяха едни от първите в Холивуд, които признаха, че имат положителни тестове за Covid-19.

През 2015 година Том Ханкс разкри в свое интервю, че тяхната любовна история няма тайна и призна, че двамата просто много се харесват. А именно от това започва всичко. Най-хубавото е да се прибереш при някого, при който искаш. В свое интервю за списание People Ханкс разкри, че най-добрият съвет, който може да даде на младите е да не се женят преди да навършат 30 години. Актьорът си позволява да даде този съвет от личен опит, тъй като преди да се врече във вечна вярност на Рита, Tом е бил женен за колежанската си любов – Саманта Ливс. Тогава той е бил само на 21. Двамата се развеждат девет години по-късно и имат две деца.