Категория

Beauty 4

Оливия Уайлд: ''Да празнувам тялото си - това е моят ритуал за красота''

Оливия Уайлд: ''Да празнувам тялото си - това е моят ритуал за красота''

Оливия Уайлд - актьор, писател и режисьор зад триумфалния "Booksmart" и предстоящия психологически трилър "Don't Worry Darling" - отваря жизненоважни теми с всеки проект, който ръководи. Кампанията за красота не прави изключение. За да отбележи петата годишнина на Уайлд като главен активист на марката на "True Botanicals", калифорнийска изцяло естествената линия за грижа за кожата, която е с устойчив източник, актрисата участва в нова кампания, над която имаше пълен творчески контрол.
 „Устойчивостта е секси", казва Уайлд. 
Оливия гордо притежава своята чувственост в различни състояния. Освен да популяризира продуктите на линията, тя има за цел да изследва теми за увереност и контрол върху тялото си, което става все по-обсъждано след раздялата ù с дългогодишния годеник Джейсън Судейкис и новата връзка с Хари Стайлс.
„Аз съм човек, който е родил две деца, в края на 30-те си години и сега обичам тялото си повече от всякога. Радвам се на възможността да се грижа за себе си. Ето това е моят ритуал за красота: да се грижа за себе си и да празнувам тялото си на този етап от живота." 

Тук Уайлд говори чрез своята визия за кампанията, борейки се със стигмите около женското тяло, текущата си уелнес рутина и как избягва капана на социалните медии.

За жените няма срок на годност

За жените няма срок на годност

Преди броени дни актрисата Салма Хайек отпразнува своя 55-ти рожден ден, отбелязвайки датата със снимка в Instagram.
Към публикацията Салма е написала: "Честит 55-ти рожден ден на мен! Очаквам с нетърпение следващите нови приключения, които ми предстоят!", позирайки в цял, син, изчистен бански, описващ красивата фигура на латиноамериканската звезда.

В юнския епизод на предаването с водещ Джейда Пинкет Смит, "Red Table Talk", Хайек сподели тайната си за изящно остаряване. 
Тя каза, че възрастта на жената не трябва да се счита за ограничение.