10 неща, които трябва да знаем за мъжете

  • Сподели:
10 неща, които трябва да знаем за мъжете

1. Мъжът има нужда от пространство

Мъжът не обича да бъде ограничаван, той харесва своята свобода и определено би се притеснил, когато му бъдат поставени условия да ограничи събиранията си с приятели или да промени навиците си. Всичко това по-скоро би го стресирало и вбесило. Мъжът обича личното си пространство и не би му харесало да се чувства вързан ограничаван, манипулиран и без право да взима решения за себе си.

2. Мъжът първо се влюбва с очите, а чак после със сърцето

Мъжете се заглеждат по привлекателни и поддържани дами, определено за тях е изключително важен външният вид на жената и чак когато бъдат привлечени от него, ще се постараят да опознаят тази жена.

3. Мъжете не четат мисли

Затова не се сърдете на мъжа до вас, че не ви е разбрал, просто променете подхода и търпеливо му обяснете, какво мислите.

4. Мъжете също се уморяват психически

Прекалено напрегнатата работа, затруднение във финансите и куп други проблеми могат да накарат мъжа да се почувства безсилен и психически изтощен. В такива моменти е добре да му покажем подкрепата си или просто да го оставим да си отпочине, за да изчисти притесненията си, вместо да му натякваме, че не прави нещата правилно или че се е затворил в себе си.

5. Мъжете се заглеждат по други жени

И какво лошо има в това, жените също хвърлят по някой поглед на привлекателен техен колега или на мъж, с който са се разминали по улицата, въпреки че не си го признават. Нали очите са точно за тази цел създадени, да наблюдаваме нещата около нас. Пък и това, че мъжът се заглежда по други жени не значи непременно, че би ни изневерил, просто трябва да приемем, че той оценява женската красота, което е напълно нормално за мъжете.

6. Мъжете не обичат разговорите за бивши гаджета

Определено, това би изкарало от кожата, всеки мъж.

7. Ако мъжът е силно влюбен е способен да направи всичко за своята любима

Нямайте съмнение в това. Мъжете също изпитват чувства, те също могат да обичат със цялото си сърце.

8. Мъжете са силно привлечени от жени, които не са маскирани с гримове

Мъжът определено знае как да оцени естествената женска красота и прекалено многото грим и мазила не са по вкуса на мъжете.

9. Мъжът харесва похвалите и обича да бъде насърчаван

За мъжа е важно да знае, че се справя перфектно във всичко, че той е достатъчно силен, разбиращ и можещ, за да се сблъска с всички проблеми на света. Той иска да е герой в очите на любимата, както и в очите на децата си. За него е важно да има самочувствие и да вярва в себе си и във възможностите си.

10. Мъжете обичат да разпускат

Да отидат на мач с приятели, да се изтегнат на дивана с бира в ръка или да отидат с колеги на заведение. И няма нищо лошо в това, ако жените разпускаме, като посещаваме магазини, фризьори, спа центрове или като си позволяваме вкусни глезотийки, то мъжете разпускат с приятели, питие или просто като се изключат от мислене и разговори.