20 нови имена за 20 годишнината на Exit

  • Сподели:
20 нови имена за 20 годишнината на Exit

Фестивалът Exit е на път да бъде първият голям международен фестивал през 2021 г. и организаторите са развълнувани да добавят 20 нови имена към звездния състав на събитието.

Освен вече потвърдени хедлайнери, като David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon, Metronomy, or Sheck Wes, сега събитието, базирано в Нови Сад, приветства Asaf Avidan, Artbat, Meduza, Sabaton, Hot Since 82 и много други в Line-up-a за тазгодишните чествания на 20-годишнината.

Официалното съобщение от миналата седмица на местните власти, които дадоха зелена светлина за изданието на Exit през 2021 г., развълнува феновете на фестивала по целия свят, давайки надежда, че можем да очакваме с нетърпение края на пандемията скоро. Фестът празнува своята 20-годишнина тази година, но освен торти за рожден ден, това ще бъде и празникът на нашия новооткрит живот, завръщайки се на магическото място на Петроварадинската крепост от 8 до 11 юли.

По желание на феновете идва Artbat, в момента един от водещите световни електронни изпълнители, а след това великият израелски певец и композитор Asaf Avidan, италианският хитмейкър Meduza, собственици на хитове като „Piece of Your Heart“, „Lose Control” и „Paradise“, британският tech house майстор Hot Since 82 и една от най-големите хеви метъл групи в Европа – Sabaton. Силният лайнъп от нови попълнения включва и създателя на мегахита Breaking Me – немският продуцент и DJ Topic, световно обичаният музикален изпълнител Amira Medunjaninи суперпопулярното местно електро-рок дуо Buč Kesidi, са запазили специално място на фестивала .

Освен честването на живота, основният фокус на Еxit върху здравето и безопасността, така че свързаните с тях мерки за запазване на събитието ще бъдат непрекъснато публикувани на официалния уебсайт на фестивала, в съответствие със здравните мерки, определени от местните власти и сръбското правителство.