31 причини защо добрите момичета печелят място в рая, а лошите - в мъжките сърца

  • Сподели:
31 причини защо добрите момичета печелят място в рая, а лошите -  в мъжките сърца

Неотдавна Шери Аргов стана световноизвестна с бестселъра си "Mъжете си падат по кучки". Последва и втората и книга от поредицата със заглавие "Мъжете се женят за кучки", която пожъна не по-малък успех.

В тях авторката събира всички заключения, до които е стигнала въз основа на мащабно проучване сред мъжете за това кое им допада и кое не в една жена. Тя умело успява да убеди читателките си как успехът в любовта всъщност не зависи от външния вид, а от поведението.

Кучката от нейните книги в действителност е една уверена, свободна и силна жена, която не желае да се вписва в ничии стандарти, освен в своите собствени. Тя не се нуждае да бъде с някого. Тя е с някого, защото така е пожелала.

Ето и някои от най-мъдрите съвети за жени от "Мъжете си падат по кучки".

1. "Жените, заради които мъжете прескачат огради, невинаги са изключителни. Най-често това са жени, на които не им пука особено."

2. "Когато доброто момиче се старае да угоди на един мъж, поведението му казва:"Това, което имам, не е достатъчно, и това, което съм, не е достатъчно." Кучката, от друга страна, излъчва съвсем друго послание: "Това, което съм, е напълно достатъчно. Вземи ме или хващай пътя."

3. "Мъжът ще копира вашето отношение към самата себе си."

4. "Другата жена ще притежава единствено силата, която вие и позволите да има."

5. "Когато го пренебрегвате, той е заинтригуван. Когато непрекъснато го превръщате в център на внимание, той бяга."

6. "Най-значимата разлика между кучката и доброто момиче е страхът. Кучката демонстрира, че не се страхува да живее и без мъжа до нея."

7. "Ако изборът, пред който е изправена кучката, е между достойнството и връзката, тя поставя достойнството си преди всичко останало."

8. "Кучката не е жена, която се държи грубо и некоректно. Тя е безкрайно възпитана, но категорична."

9. "Като поставяте ясно своите изисквания, вие показвате, че имате избор. Още на този етап се представяте като послушна кукла на конци или като изкусителка."

10. "Просто се постарайте да се влюбите безумно, след като всичките ви изисквания са били изпълнени."

11. "Всеки път, когато го накарате да се чувства длъжен да ви види, той ви възприема като работа."

12. "Мъжете обичат да им е трудно. На тях им харесва да карат мощни коли. Приятно им е да скачат от самолети. Радват се да катерят планини. Предизвиква ги невъзможното. Ето защо, когато го затруднявате, той всъщност е щастлив. За него това не е работа, а удоволствие."

13. "Кучката дава на мъжа предостатъчно пространство и той не се чувства затворен в клетка. Така той си поставя за задача да затвори нея в клетка."

14. "Когато му покажете, че не сте готова за сериозна връзка, той ще си постави за цел да промени решението ви."

15. "Мъжете не се влюбват съзнателно. Влюбват се без да искат. И обикновено именно в жената, в която най-малко са си мислели, че ще се влюбят."

16. "Когато той се държи с вас не както трябва, накарайте го да си плати. Жена, която е в състояние да отвърне на удара му, отстоявайки своето, може само да бъде уважавана."

17. "Това, което най-много го вълнува, е да провери дали сте емоционално зависима от него."

18. "Ако мъжът трябва да изчака малко, преди да си легне с една жена, той не само я възприема като по-красива, но и започва да опознава нейната истинска същност."

19. "Преди секс мъжът не мисли трезво, а жената мисли по-трезво. След секс нещата се обръщат. Мъжът започва да мисли трезво, а жената си губи разсъдъка."

20. "Мъжът иска най-напред да прави секс. Едва по-късно той започва да се замисля дали иска да има приятелка. Ако не му дадате това, което желае, вие ставате негова приятелка, без той изобщо да се е замислил."

21. "Истинският мъж си мечтае за жена, която обожава да прави секс."

22. "В случай, че някоя жена успее да ми открадне мъжа, най-добре ще е да си го запази – на мен вече няма да ми трябва."

23. "Ако му нямате доверие, не излизайте с него. Но докато той не ви е дал причина а му нямате доверие, дръжте се така, сякаш му вярвате."

24. "Оставете го да си мисли, че той владее положението. Той сам ще започне да прави онова, което искате от него, само и само да изглежда цар във вашите очи."

25. "Когато се държите по-нежно и по-женствено, вие събуждате инстинкта му да ви защитава. По-агресивното ви поведение предизвиква инстинкта му да се състезава."

26. "Съгласявайте се с всичко. Не се обяснявайте. След това постъпете, както е най-добре за вас. Животът ви ще бъде много по-лесен."

27. "Мъжете се блъскат цял живот, само и само да има кой да ги погледне с възхищение и да им каже: "Ти си невероятен!" или "Няма друг като теб." Той ще катери върхове, ако жената, която обича, му се възхищава."

28. "Да си кучка означава да не позволяваш на никого да те тъпче."

29. "Мъжете не откликват на думи, а на мълчание."

30. "Когато обсъждате връзката твърде много, вие отнемате от усещането за непознатото, а с него и мистерията."

31. "Никога не оставайте с мъж, който ви е показал, че ви наранява. Ако ви е наранил неволно, това е различно. Но ако го е направил нарочно, край на играта. Вече сте разбрали всичко, което трябва да знаете за него."