4 признака, че Той е правилният или как да го разпознаеш

  • Сподели:
4 признака, че Той е правилният или как да го разпознаеш

Бракът е изключително вълнуваща перспектива, но когато си влюбена в някого, емоциите често вземат превес над разума. Добре, той сигурно е много забавен на приказки, но залужава ли ръката ти наистина? Можеш ли да си го представиш като баща на децата ти?

Ясно е, че не би искала да прекараш остатъка от живота си с "Г-н Дрън-Дрън", затова помисли сериозно за дългия съвместен път, който ви очаква, съветват от Familyshare.com. Преди да си се отдала на грешния човек, обърни внимание и на следните топ четири качества, които мъжът с главно М трябва да притежава. Запомни – става дума за твоето бъдеще все пак!

1. Той се държи мило с малки деца и възрастни жени

Мъж, който едновременно се отнася грижливо към децата и с уважение към възрастните, определено заслужава вниманието ти. Това важи и за случаите, в които той се проявява като истински джентълмен спрямо майка си и другите жени. Поведението на мъжа по отношение на нежния пол изобщо говори много за това какъв човек всъщност е.

2. Няма нищо против да си поизцапа ръцете малко

Когато колата се развали или тръбите трябва да бъдат отпушени, хубаво е да има мъж наблизо. Дори ако приятелят ти не е завършен механик или момче за всичко, приятен е просто фактът, че има някой, който да се заеме с работата, без да се плаши от нея.

Мъжът, уважаващ всеки вид работа, ще научи бъдещите ти деца да оценяват труда. Не заслужаваш мързеливия тип, който дори не би си помръднал пръста, за да ти помогне с домакинската работа. Човек, който подава ръка за помощ на другите, заслужава място в сърцето и живота ти.

3. Той не е влюбен в себе си

Стой далече от мъже, които се прехласват по самите себе си. Познаваш ги – те са тези, които винаги харесват това, което виждат в огледалото.

Коя жена би искала да има връзка с човек, който е дори по-суетен от нея? Нормално е, разбира се, той да се стреми да изглежда добре, а и никое момиче не би желало да излиза с мърльо, затова е важно да обърнеш внимание на егото на човека до себе си и да се увериш, че не е жертва нито на модата, нито на собственото си тяло. Ти нямаш нужда от егоистично или нарцистично мъжле.

4. Той е честен

Когато си във връзка с почтен мъж, можеш да бъдеш сигурна за няколко неща: той ще бъде верен на теб, на колегите си, на шефа, приятелите и роднините. Освен това, няма да лъже за финансовите постъпления и когато прави грешки, няма да опитва да ги крие от теб, защото е мъж на честта.

Ти, от своя страна, ще се радваш на душевно спокойствие, усещайки сигурността на брака с предан мъж.

Всяко едно от тези четири качества се свързва с най-важното такова: скромността. Постарай се да намериш човек, който да бъде скромен, за да умее да оценява теб дори повече от самия себе си.

Снимка: wallpapersnewhd.com