5 неща, които за нищо на света не трябва да игнорирате, ако сте сънували

  • Сподели:
5 неща, които за нищо на света не трябва да игнорирате, ако сте сънували

Векове наред сме очаровани от мечтите и тяхното значение. В края на деветнадесети век психотерапевтът Карл Юнг, най е известен с изследването на архиетипите и колективното несъзнато поведение, стига до заключението, че разгадаването на сънища отваря неподозирани врати в съзнанието и духовния свят на всеки човек.

Въпреки това има наука за това, което се случва по време на сън.

Изследователски екип от учени от ATR Computational Neuroscience Laboratory в Киото, Япония, изследва мозъчните вълни, които излъчваме по време на сън, и стигат до извода, че има неща, които като сънуваме всъщност имат огромно значение.

Те стигат до заключението, че сънищата ни всъщност говорят много за нещата, които реално сме преживели или ще преживеем.

Ето и пет неща, които никога, никога не трябва да игнорирате, ако сънувате:

1. Летене

Ако сънувате, че летите това означава, че имате необходимост да изпълните някоя своя амбиция. Това обаче води и до редица въпроси: Къде отиваш? Как се справяш там? Имате ли проблеми с навигацията през живота? Сън, изпълнен с летене означава, че ще се събудите с чувство на свобода и заредени с увереността, че може да постигнете всичко.

2. Водопроводи

Когато сънуваме вода, тя обикновено предава емоционалното състояние на ума. Водата символизира прочистването и чистотата. Да сънувате водопади е чудесно знамение. Това представлява ново начало, тъй като старото се измива.

3. Зъби

Сънищата със зъби са много чести. Не всички сънища на зъбите символизират застаряването. Издърпването на зъбите символизира нещо, което трябва да излезе, а гнилите зъби символизират задържането на страх и безпокойство. Ако сънуват, че ви пада зъб това значи, че скоро мечтите ви ще се сбъднат. Те обаче символизират и че изпитвате страх и стрес - от нова работа, страх от загуба, липса на власт в отношенията или лъжи, които сте изрекли и криете.

4. Смърт

Сънищата, изпълнение със смъртта е един от най-често срещаните кошмари. Това обикновено символизира края на нещо. Смъртта е прекратяването на части от егото. Този сън означава и че изпитвате безпокойство и гняв. Все пак смъртта на една идея позволява раждането на друга. Сънуването на смърт или умиране може да бъде психологически аспект на работата по огромни промени в емоциите.

5. Бременност

Ако сънувате, че сте бременна или видите бременна жена, това значи, че ви чака голям растеж и развитие. Това може да се касае за бъдещи проекти и желания.

Източник: jenata.blitz.bg