7 признака, по които да различите хората с древна душа

  • Сподели:
7 признака, по които да различите хората с древна душа

И 7 пречки, пред които се изправят в живота личностите, които са се родили с душа на възрастни.

Някои хора се раждат стари по душа. Растейки, те странят от играта с останалите деца. Вместо това предпочитат компанията на големите и възрастни хора, защото те са по-интересни и защото с тях общуването им е по-лесно.

Какви натури са хората с древна душа? Трудно е да се определи, защото те преживяват неща, до които другите не могат дори да си помислят, според thespiritscience.com. Кои са признаците, че човек има стара душа:

1. Много им е трудно да прекратяват разговорите си.

Старите души са големи бъбривци – веднъж започнат ли да приказват, не могат да се спрете. И привличат останалите, защото това, което казват, има по-дълбок смисъл и е много по-интересно, в сравнение с думите на другите. Те са истински разпространители на идеи и може да дадат отговори и решения на чуждите проблеми.

2. Представата им за забавления изглежда доста остаряла в очите на другите.

Вместо да отидат на клуб или бар, предпочитат компанията на книгата. Освен това не обичат да стоят до късно. Приятелите ги умоляват да се повеселят с тях в късните вечерни часове, но самата идея за това ги ужасява – проблем, с който много млади "стари" души се сблъскват.

Решението: Да намерят поне един-двама, които предпочитат техния начин за забавление.

3. Фактът, че обичат спокойствието и самотата, може да повлияе на интимния ви живот.

За старите души е истинско предизвикателство да излязат навън и да се срещат с хора, защото те се наслаждават на самотата повече, от който и да било друг. Те са разговорливи, но обичат да се затварят в себе си и именно тази тяхна черта оказва голямо влияние върху социалния им живот.

4. Хората с древни души никога не се чувстват наистина като у дома си.

Странно, но факт! Дали, защото тези души са се прераждали хиляди пъти, или поради някаква друга причина, но това наистина е голям проблем за тях – просто не могат да почувстват нито един дом като свой. Независимо от расата, културата или религията, която изповядват, просто тези хора постоянно имат чувството, че не си пасват с мястото, където и да отидат. И винаги искат да са някъде другаде.

5. Проблем с вярата в собствената им интуиция.

Това е често срещано при младите "старци", защото при тях всичко е логично. И те просто не могат да приемат, че трябва да се доверят на собствения си инстинкт. Този тип хора винаги са на мнение, че нещата, които им се случват в личен и професионален план, следват пътя на логиката. В резултат на това те доста често се изпускат големи възможности – просто рискът не е в кръвта на старите души.

6. По-упорити във вярванията си от когото и да било.

Мисленето на повечето хора еволюира с течение на времето, техните вярвания и идеи се менят. Не е така обаче при старите души – когато открият какво вярват, те са способни да се придържат към това схващане до края на земния си път. Трудно биха се отклонили от тези свои принципи.

Съвет: Добре е постоянно да си припомнят каква стойност носят мислите и идеите на другите в техния свят и да обръщат поглед към тях, защото някои от тези концепции могат да бъдат наистина ценни.

7. Околните рядко ги разбират.

Не са много старите души по света, защото населението на планетата постоянно нараства и за тези, които се прераждат много пъти, просто няма вече място.

От друга страна, броят на младите души, които преживяват живота за пръв път, расте неимоверно. Поради това напредничавото мислене на хората с древна душа трудно се разбира от останалите.

Хубаво е те да проявяват търпение към свежите млади "хлапета", които всъщност сега изживяват детството си - с времето мисленето между младите и стари души ще се изравни.

Превод: Здравка Трайкова за missis.bg