Ако беше лесно, нямаше да има смисъл

  • Сподели:
Ако беше лесно, нямаше да има смисъл

Животът на всички е толкова разнообразен. Някои са щастливи, други не, някои са бедни,други богати. Но кое е наистина важно в живота ни, за да бъде той пълноценен? Според мен отговорът е много прост. Не просто да гледаме, а да виждаме, да обичаме, да усещаме! Да бъдем състрадателни, човечни и добродушни. Да бъдем красиви, но не отвън, а вътре в душите си!

Никой индивид не е съвършен и е хубаво да го приемем. Всички имаме недостатъци. Нека да не съдим хората, ние нямаме това право! Нека премахнем егоистичното его, което помита всичко по пътя си, само за да постигне своето. Целта ни да не е така повърхностна - материалното. Нека бъдем хора...

Всеки има проблеми, животът е такъв! Ако беше лесно, нямаше да има смисъл! Не винете никого за своите грешки. Потърсете истинската красота в света, защото това е ключът към щастието. Всичко, което ни заобикаля е великолепно! Природата и животните, които само ни дават, а нищо не искат в замяна. Трябва да се грижим повече за тях и да спрем да ги унищожаваме, само за да задоволим егоизма си!Всичко в природата е свързано. Ние сме едно цяло!