Ако той прави тези 6 неща, е манипулатор

  • Сподели:
Ако той прави тези 6 неща, е манипулатор

Някои връзки започват с наистина шеметно начало. Но пък, ако нещата ви се струват твърде хубави, за да са истина, може би интуицията ви не ви лъже. Има мъже, които сякаш се движат "по учебник" в една връзка, а всъщност се оказва, че имат задни мисли.

Ето за кои 6 сигурни знака да се оглеждате, за да не окажете влюбени в социопат или обсебен от вас тип.

Използват сладникави умалителни твърде рано

Зайче, коте, пиленце… Ако тези представители на животинския свят са се оказали твърде рано във връзката ви (например, 2 седмици след първата среща), може би имате повод за притеснение. Чрез умалителните един мъж се опитва да изгради бързо доверие у половинката. Може би трябва да си зададете въпроса "за къде се е разбързал?".

Пренебрегват приятелите си заради теб

Не е лошо, ако партньорът ви обича да прекарва повече време с вас вместо с приятелите си. Но е доста подозрително, ако спре да им вдига телефона или отказва да ви запознае с тях. Всеки човек се нуждае от близки приятелства, за да бъде емоционално здрав и не е окей да ги прекратява без причина.

Пишат ви непрестанно

Съобщения, мейли, "Фейсбук" – ако вашият човек постоянно "изскача" от някъде, това не е добър знак. Разбира се, комуникацията през деня може да бъде и романтична, стига да е в здравословни граници, които категорично изключват обсебването.

Искат да ви запознаят с майка си

Всяка връзка има етапи, през които трябва да премине, за да бъде успешна. При някои нещата се случват по-бързо, при други не съвсем. Но не е нормално, ако партньорът ви иска да се запознаете с родителите му, преди самият той да ви е опознал добре.

Искат да живеете заедно

Преместването е голяма стъпка и трябва да се направи с мисъл и правилно планиране. Ако партньорът ви се опитва да се премести у вас "тихомълком", това може да е предупредителен знак за задаващи се проблеми.

Резервират съвместна почивка

Първото пътуване като двойка е нещо много сладко и интимно. Все пак, ще прекарате няколко дни по 24 часа с партньора. Ако се случи на твърде ранен етап, може би ще е малко странно и дискомфортно.

Изтчник: iWoman.bg