Ако вярваме на повечето статии, то трябва да знаем, че...

  • Сподели:
Ако вярваме на повечето статии, то трябва да знаем, че...

1. 98% от храните са превантивна мярка срещу рак, а 97% го лекуват във всичките му форми. 96% предотвратяват стареенето и пак толкова помагат да си вечно млад и безсмъртен.

2. В една диета може да присъства абсолютно всякаква храна, стига да си повярваш, че си на диета.

3. За да поддържаш външния си вид, достатъчно е да имаш пълен хладилник и добре зареден шкаф с подправки.

4. Каквито и здравословни проблеми да имаш, се лекуват с един чай и един зеленчук.

5. Ако посветиш цялото си време в мелене на разни семки от плодове, бране и варене на билки и цедене на зеленчуци, ще бъдеш много здрав и красив.

6. Новите научни изследвания доказват едновременно хипотезите и техните пълни противоположности.

7. Ако се научиш да вярваш в неща за себе си, които изобщо не са верни и се държиш по начин, който изобщо не ти е присъщ, ще срещнеш любовта на живота си.

8. Напълно нормално е да си намерил перфектната си половинка, но все пак да четеш съвети как да я задържиш.

9. За да бъдеш щастлив, трябва да извършваш по десетина духовни и физически ритуали всяка сутрин преди работа.

10. Не си пълноценен и успешен човек, ако не си подложен на постоянен стрес в офиса, който всяка вечер трябва да тушираш с релаксираща вана и ароматни масла.

11. Когато си преспал с някого за една вечер, често той е напълно готов за сериозна връзка, а ти си абсолютно сигурен, че е подходящ за такава.

12. Обади ли ти се някой след първия секс, то 100% иска да остане завинаги с теб.

13. Жените винаги са нежни, мили и влюбени до уши и чакат само да им разкрият чувствата си. Такова нещо като долни кобри и интересчийки не съществува. Просто признае ли си мъжа, че е влюбен и му е в кърпа вързана жената, та ако ще и да е миска.

14. Науката отдавна е доказала съществуването на извънземните и боговете и често се изкопават артефакти от такива.

15. Хората живеят толкова динамично, че е изключителна рядкост някой да виси по цял ден да чете вицове и да си цъка на разни игрички. Хората със слушалки, седнали да чатят на телефоните си с часове, също са изключения. Всъщност масата хора имат мега забързано ежедневие и подрипват по цял ден по работа, а вечер често можеш да видиш някой да мие ваната след откраднатите едва едва минутки за релакс с ароматни свещи. Такива неща като релаксираща кръчма от 19.00 до 00.00, редовно зяпане на шоута на Слави и брадъри с бира, мързелуване и чоплене на семки пред блоковете, са едно на милион и за това няма смисъл да се споменават даже...

16. Спецчастите и шпионите ползват за следене същата платформа, която и бившите ти гаджета. Вероятно и по същия начин те дебнат отсреща кога се прибираш и свети ли у вас през нощта. И също се пукат от яд, ако не си си качил снимка от последното парти, защото така нямат шанс да разберат къде е било. А те и анализират по тестовете, които си правиш - "какво животно си", "на кой актьор приличаш" и "кой приятел най-много иска да прави с теб секс".

17. Можеш да научиш всичко за един човек по статусите му във "Фейсбук". Няма значение, че може същият статус да е на стените на още хиляди хора в момента.

18. Всички актьори са и философи и разцепват Мрежата от мъдрости. Дори са по-цитирани и от истинските философи.

19. Всеки вреден навик може да бъде победен в 10 стъпки и всеки житейски проблем може да бъде разрешен с 10 много лесни стъпки.

20. За да си свеж и отпочинал, ти помага всичко друго, но не и почивка. Както и за да си умен ти помага всичко друго, но не и акъл.

Автор: Elfinora / Източник: wrong.bgwins.com