Амбър Хърд: "Все още изпитвам любов към Джони"

  • Сподели:
Амбър Хърд: "Все още изпитвам любов към Джони"

Изглежда, че Амбър Хърд няма да се откаже лесно от битката с бившия си съпруг Джони Деп, но нима тази битка вече не приключи?

Хърд настоява папката, пълна със записки от нейния терапевт, да докаже, че Деп я е ударил и заплашил да я убие – въпреки че съдията в процеса ги отхвърли като "папка със слухове".

Peacock на NBC пусна 20-минутен клип от широкообхватната среща на 36-годишната Хърд със Савана Гътри, един ден преди пълното интервю да бъде излъчено по Dateline. 

В него Хърд посочва, че има бележки,  датиращи от 2011 г., които били взети от нейния лекар, на когото тя съобщила за насилието.
Амбър предаде т. нар. папка на телевизия Dateline, която прегледа бележките и намери няколко споменавания на насилие, което Хърд твърди, че е претърпяла от 59-годишния Деп.

Dateline съобщи, че бележките съдържат описания на насилие, датиращи от януари 2012 г., когато "Хърд сподели на терапевта си, че Деп я ударил и хвърлил на пода".

На друго място в предварителния преглед Хърд настоява, че тя не е отмъстителна и че не се опитва да търси отмъщение срещу бившия си съпруг, като повтаря клеветническите си твърдения, че е била малтретирана. Амбър също така направи признание, че все още обича Деп.

Другите новости около Хърд са, че ролята ù на Мера от филма "Аквамен", ще бъде изразяна и преработена.
По време на процеса самата Амбър призна, че няма представа дали нейният образ ще продължи да участва във финалната версия на филма.

Актрисата сподели, че хората в социалните мрежи са се държали с нея омразно.

"Дори и някой да е сигурен, че заслужавам цялата тази омраза и агресия, дори и да си мислите, че лъжа, все още не можете да ме погледнете в очите и да кажете, че социалните мрежи се държаха справедливо."

В социалните мрежи, особено в TikTok, хората в голяма степен подкрепяха Деп по време на процеса за клевета. Към 3 юни хаштагът #justiceforjohnnydepp имаше близо 20 милиарда гледания в TikTok, докато #justiceforamberheard имаше над 80 милиона. Хаштагове като #amberheardisguilty имаха 900 милиона гледания в социалните медии по това време.

Въпреки че журито беше инструктирано да стои извън социалните медии, юридическият екип на Хърд настоя, че това все още оказва влияние върху случая.

"Няма начин да не са били повлияни от това ужасно нещо. Твърде много се изопачиха гледните точки", каза адвокатът на Хърд Илейн Чарлсън Бредхофт пред Савана Гътри.

От своя страна адвокатите на Деп, Бенджамин Чу и Камил Васкес, заявиха, че "няма причина да се смята, че съдебните заседатели са нарушили клетвата си", като се ангажират в социалните мрежи.

В крайна сметка журито от седем души единодушно намери "ясни и убедителни доказателства", че Хърд е клеветила Деп, като ù присъди 15 милиона долара комбинирани компенсаторни и наказателни щети. Съдията намали наказателните обезщетения, правейки общата сума, която Хърд дължи на Деп 10,4 милиона долара. 

"Не ме интересува какво мисли някой за мен или какви изводи си прави от това, което се случи в личния ми живот, в собствения ми дом и в брака ми. Не допускам, че обикновеният човек трябва да знае тези неща. И затова не го приемам лично."