Астро прогноза за 2 август 2018

  • Сподели:
Астро прогноза за 2 август 2018

Юпитер е известен с името големият Бенефик в Астрологията. Това е планетата, която дава изобилие от шансове и късмет, успех и щастие, в сферата, където се намира. В момента Юпитер транзитира в Скорпион, затова се активизира оста на притежанията, енергията, страстта, оста Телец-Скорпион. Той е бавна планета, ще остане в Скорпион чак до 10 ноември тази година.

Колкото до Луната, тя и днес е в Овен. В близкия час ще направи точен тригон със Слънцето в Лъв. Излишно е да казвам, че на всички Лъвове, Овни и Стрелци ще им върви много днес, нали?

Когато и двете Светила се намират в Огнени знаци, както е сега, всички ставаме по-борбени, топли, темпераментни, самоуверени, действени, пробивни. Меркурий също е в Огнен знак, в Лъв, нищо, че в момента се движи ретроградно. Имаме добро самочувствие, искаме да се изявяваме във външния свят, да ни хвалят и уважават, да ни следват.

Марс и Венера са в хармоничен аспект помежду си, Слънцето и Луната - също, а и Нептун е отлично аспектиран от Юпитер, така че може да се каже, че любовните и брачните връзки процъфтяват в момента. Съветът ми е мъжете и жените да общуват интензивно помежду си, защото ще им се удава да се разберат правилно и прекрасно.

Уви, квадратурата Марс-Уран все още е налице и е възможно да донесе малко експлозивни емоции, действия, избухвания, токови удари, порязвания... ами пазете се, доколкото можете. От прибързаност, нервност, припряност, неразумни дейности и операции, от агресия, гняв и всякакви внезапности, за които после може да съжалявате.

И все така, като цяло, мъжете са по-застрашени от негативни случки, заради Тау-квадратурата Слънце-Марс-Уран. Може да се каже, че жените са пощадени този път, поради което препоръчвам жените да бъдат по-толерантни и търпеливи към мъжете, за добро ще е. Опитайте.

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg