Астро прогноза за 2 ноември

  • Сподели:
Астро прогноза за 2 ноември

2 ноември, петък, денят на Венера. Венера в момента все още е ретроградна, но вече се намира във Везни, а не в Скорпион. Венера е планета-покровителка на два зодиакални знака: на Телец и на Везни. Така че в момента, макар и ретроградна, е в своите владения във Въздушния Кардинален знак Везни.

В съзвучие с Венера на трон, и ние се стремим към повече хармония, партниране, сътрудничество, разбирателство, равновесие, баланс, красота, любов, справедливост, отчитане и на чуждата гледна точка.

Колкото до Луната, днес тя транзитира в Земната Подвижна Дева и е отлично аспектирана от Уран в Телец и Сатурн в Козирог. Юпитер в края на Скорпион и Меркурий в Стрелец ще се опитват непрекъснато да я отклоняват от практичните й задачи и това може да донесе известно психо-емоционално напрежение у много от нас. Луната продължава да намалява и да се доближава до Новолунната си фаза, но още е рано.

Освобождаваме се от всичко излишно, разчистваме пространството, подреждаме и премахваме ненужните неща около и вътре в нас. По време на Земна Луна, както е днес и утре, е добре да обърнем внимание на здравето, работата, хигиената, труда, колегите, деловите си задачи и ангажименти, реда, прагматичното, делничното и практичното в ежедневието си.

Да пренаредим приоритетите, ако е нужно. Да се стараем да правим нещата отлично. Да ги оглеждаме от всички страни, съобразявайки се дори с детайлите и на пръв поглед дребните неща.

Радваме се на фигурата Хвърчило, образувано от Уран в Телец в основата му, Луна в Дева и Сатурн в Козирог като негови рамена, и от Слънце и Венера в Скорпион. Везни на върха му.Това Хвърчило се образува, когато към големия Земен тригон прибавим енергията, идваща от Слънцето в Скорпион и Венера във Везни.

Материален успех, финансово изобилие, кариерно израстване, приятно балансирани от любов, страст и хармонично партньорство или брак. Чудесно! Да направим деня си прекрасен, сполучлив и ползотворен. Все пак идват събота и неделя.

П.П. Добри новини за представителите на Огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец). Меркурий е в Стрелец и вече имате планета, която ви подкрепя с оптимизма си. Водещи елементи си остават Земята и Водата.

П.П. Съвсем скоро Юпитер ще влезе в Стрелец и още повече се почувства засилване на стихията Огън. Юпитер в Стрелец е в силата си, ще разширява всичко, до което се докосне, ще носи късмет и шансове.

***

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg