Астро прогноза за 20 ноември

  • Сподели:
Астро прогноза за 20 ноември

20 ноември, вторник, денят на Марс.

Марс е в Риби и "се бие" с Юпитер в Стрелец. Възможни са всякакви илюзии, изпадане в самозаблуди и свръх-оптимизъм. Тази тенденция се засилва и от напрегнатия аспект между ретроградните Меркурий и Нептун.

Розовите балони не само че не се пукват, ами още повече се раздуват в момента. Неизбежно е при такава космическа конфигурация да мечтаем, да строим планове, да сме екзалтирани... но е хубаво поне малко да се замислим дали не започваме да градим основите върху плаващи пясъци или въображаеми кули?

Възможно е да се втурнем презглава, да решим рязко да сменим посоката, да скъсаме с някоя връзка... а след два-три месеца горчиво да съжаляваме за промяната в курса.

Така че съветът ми е да си дадете малко време за размисъл, да се опитате да вложите малко разум в начинанията и да имате търпение, преди да вземете категорично решение и да направите избор.

Луната цял ден е в Огнения кардинален Овен. Няма да е лесно да се сдържаме. Луната в Овен е импулсивна, пробивна, смела, инициативна, действена. Още повече, че в момента е в съвпад с Уран, който още повече я активира и я прави по-склонна към необмислени постъпки и нетрадиционни идеи.

Водещ елемент е огънят - имаме Луна и Уран в Овен, и Меркурий и Юпитер в Стрелец. На Огнените знаци най-после им е истински комфортно.

Съвсем скоро и Слънцето ще излезе от водния Скорпион и ще се присъедини към Юпитер в Стрелец. Още малко. Луната продължава да расте и да се доближава до пълнолунната си фаза.

***

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg