Астро прогноза за 25 и 26 август

  • Сподели:
Астро прогноза за 25 и 26 август

Събота

Луната все още се намира във Водолей, хармонично тригонирана е от Венера във Везни, все повече нараства и се доближава до пълнолунната си фаза.

Днес наблюдаваме рядък астрологичен феномен - ТОЧЕН ГОЛЯМ ЗЕМЕН ТРИГОН: Слънцето е в 3-ия градус на Дева, Сатурн е в 3-ия градус на Козирог, а Уран е в 3-ия градус на Телец. Марс и Плутон също са в Земния Козирог, водещ е Елементът Земя.

Стабилност, надеждност, материален и финансов успех, работа, труд, кариерно израстване, изобилие, добро боравене в триизмерния свят. Честито на всички представители на Земните знаци!

Неделя

Пълнолунието ще бъде в неделя, в 15.00 ч. следобед (за София). Образува се Земно-Водно Хвърчило като фигура. Много хармонична е. Това утре.

Слънце - в 4-ия градус на Дева, Луна - в 4-ия градус на Риби. Точна опозиция на двете светила! Всички с лични планети в първите десетина градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби ще усетят особено силно това пълнолуние според мен.

Сполай ви! Пазете се от отравяния и преяждане. Пийте достатъчно вода, разхождайте се навън и ходете по сенчести, зелени места. Внимание и на морето.

И друго, не се карайте помежду си. Запазете максимално спокойствие. Днес и в понеделник.

Ако можете минете на по-лек хранителен режим. Доставяйте си приятни емоции. Вършете хубави неща. 

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg