Астро прогноза за 6 ноември

  • Сподели:
Астро прогноза за 6 ноември

6 ноември, вторник, денят на Марс. Марс, който сега транзитира във Водолей и ни прави дружелюбни, новаторски настроени, добри приятели и носители на нестандартни идеи. Марс, който сега отлично аспектира Луната и Венера във Везни, друг въздушен знак.

И ако Водолей е знакът на приятелството, то Везни е знакът на брака и партньорството. Да не се чудим никак тогава, че днес действията и копнежите ни ще бъдат насочени именно към тези две сфери (приятелство и любовни връзки).

И нищо, че Луната ще излезе от Везни и ще влезе във водния Скорпион днес, точно в 15.04 ч. следобед - този хармоничен аспект между Луната и Венера от една страна, и Марс от друга страна, ще остане актуален през целия ден. Луната в Скорпион продължава да намалява и вече се намира в знака на предстоящото утре вечер Новолуние.

Сега и двете Светила (Слънцето и Луната) транзитират в Скорпион, знакът на дълбоката вътрешна промяна и трансформацията. Луната е невидима на нощното небе, скрита е напълно. А за нас е добре да минем на по-лека и течна храна. Както и да разчистим, да подредим и да се отървем от всичко остаряло, ненужно и неподходящо за нас.

Юпитер също все още е в Скорпион. Естествено е Скорпионовата тематика още да е във фокуса на толкова много хора (страсти и дълбоки чувства, тотална трансформация, разрушаване на старото, за да дойде новото, способност за лично съхранение, интерес към скритото, потайното, окултното и езотеричното, боравене с чужди пари и средства, привличане и чар).

Възползваме се от тази мощна енергия на знака Скорпион, още повече, че в момента планетата-покровител на Скорпион - Плутон - участва в силна и хармонична астрологична фигура. Фигурата е т.нар. бисекстил, който в момента се образува от Слънцето в Скорпион, Нептун в Риби и Плутон в Козирог.

Духовните интереси са трайни, интуицията ни работи безупречно, можем спокойно да ѝ се доверим и да направим деня си повече от добър!

Дерзайте!

***

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg