Астро прогноза за периода 22 - 28 януари 2018

  • Сподели:
Астро прогноза за периода 22 - 28 януари 2018

На 22 януари - Луната влиза в Овен още в 8.32 ч. сутринта и задава динамичен тон на новата работна седмица. Огнената Луна е оптимистично настроена, амбициозна, смела, активна и пробивна. Освен това е прекрасно аспектирана от четири страни: със Слънцето и Венера във Водолей е в секстил, а с Юпитер и Марс - в тригон.

Поради нарастващата фаза, в която се намира, и то дни след Новолунието в Козирог, когато двете Светила съвпадаха в края на този земен знак, периодът е изключително подходящ за полагане на начало, свързано с професионалното израстване и кариерата. Ако има някакво напрежение в отношенията между по-зрелите и по-младите жени, сега е моментът то да се изглади.

23 януари - Луната е в Овен. Запазват се астро-тенденциите от вчерашния ден. Като цяло на всички Огнени хора им върви (представителите на зодиите Овен, Лъв, Стрелец, както и на всички с Луна и/или Асцендент в тези знаци).

24 януари - До ранния следобед Луната още е в Овен. Заради съвпада Уран-Луна днес могат да се случат всякакви неочаквани, внезапни и нестандартни неща, особено на хората със силен Огън в картата си. В 15.45 ч. Луната се премества в земния Телец. Луната екзалтира в Телец, там тя се чувства максимално комфортно и в силата си.

Добре дошли са всякакви занимания със земя, с пръст, с глина, както и такива, свързани с грижа за растения, животни, деца, построяване на нещо стъпка по стъпка. Физическите удоволствия също са важни, затова се наспете добре, обличайте естествени материи, осигурете си вкусна и питателна храна, отбрани питиета, масаж на тялото и всякакви други екстри. Насладете им се, позволете си ги. Много често се получава така, че за да й е хубаво на душата ни, трябва да му е уютно и на тялото ни.

25 януари - Луната е в Телец. Съхраняват се вчерашните астрологични тенденции. Водещ е елементът Земя, тъй като имаме цели 4 планети от общо 10 в земни знаци - Луна, Меркурий, Сатурн и Плутон. Интересува ни материалният свят, ставаме подчертано практични, прагматични, делови, трудолюбиви и ориентирани към високи постижения. В същото време хармоничните аспекти на Нептун, Сатурн, Меркурий и Плутон към Луната ни правят изключително интуитивни, мечтателни, поетични, изразителни и устремени към духовното.

26 януари - През деня Луната остава в Телец, запазват се тенденциите от предходните два дена. Чак вечерта в 19.41 ч. Луната се премества във Въздушните Близнаци. Ставаме динамични, любопитни, любознателни, с желание да пътуваме и да се учим, да общуваме с другите хора и да боравим със словото като цяло. В 14.57 ч. Марс излиза от Скорпион и влиза в Стрелец.

27 януари - Луната е в Близнаци. Близнаци са въздушен знак. Слънцето също като Луната се намира във въздушен знак - Водолей. Стихията Въздух отговаря за нашия интелект, за идеите, които ни хрумват, а също и за нашите приятели и обкръжение. Ако можете, излезте на разходка днес и се вижте с някой близък човек или с цяла компания.

28 януари - През целия ден Луната остава в Близнаци, като се запазват тенденциите от предходните два дни. Чак в 20.56 ч. вечерта Луната сяда на своя трон в Рак. Рак е воден знак, при него водещи са чувствата, емоциите и сърдечните преживявания. Когато Луната е в Рак е добре да обърнем внимание на дома, семейството и роднините си.

И ако за събота съветът ми беше да се обадите на приятел и да общувате динамично, то за днешния неделен ден съветът ми е да се посветите на децата и партньора си, да внесете уют и топлина вкъщи, да бъдете заедно и да чувствате сигурността и спокойствието, идващи от това.

За седмицата са характерни следните планетарни и аспекти:

Слънцето е във Водолей от вчера. През този месец е време да обърнем внимание на приятелите и съмишлениците си, както и на всякакви по-възвишени каузи и идеали. Водолей живее в бъдещето, в бъдното. Затова на много Водолеи им хрумват ексцентрични странни идеи и като цяло често остават неразбрани от останалите зодиакални знаци.

Обаче точно сега, когато тече техният месец, не само ще бъдат разбирани по-лесно от околните, но и всички сякаш ще бъдем осенени от тяхното вдъхновение и визия. Приветствайте нестандартните пътечки в своя свят! Ще бъде за добро, ще бъде интересно, ще бъде весело. Пробвайте!

Луната изминава пътя от Овен до Рак, като през цялото време нараства.

Меркурий е в Козирог. Речта ни е премерена, точна, ясна и целево ориентирана. Възможни са чести командировки.

Венера е във Водолей. Там тя е свободолюбива, нестандартна, ексцентрична и склонна да бърка приятелството с влюбването и страстта.

Марс е в Скорпион до петък. Горят страсти, възможна е силна ревност или обсебеност от партньора. В петък следобед Марс се премества в Стрелец. Той насочва жизнената ни енергия в посока учене на чужди езици, пътешествия извън страната, духовни търсения.

Сатурн е в Козирог, неговото структуриращо влияние се усеща силно, тъй като сега той седи на своя трон и определено е много силен. Ако през изминалите години сте полагали усилия в работата и професията си, ще усетите как сега жънете богата и щедра реколта. Ако обаче сте се отдавали на леност и мързел, точно сега може да почувствате остро колко неразумно сте постъпили.

Козирог дава само на онези, които са се потрудили. На останалите по-скоро взема. Затова е известен като Господарят на Кармата. Ще се наложи да изсърбате това, което сами сте си надробили, особено в сферата на кариерата и професионалния си растеж.

Юпитер е в Скорпион. Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Уран е в Овен. Пазете си нервите. Стремете се да не вземате прибързани и внезапни решения, които са ключови за вашия живот.

В момента няма нито една ретроградна планета. Всички се движат директно. Желая щастлива седмица на всички!

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg