Четири начина да отблъснеш един мъж

  • Сподели:
Четири начина да отблъснеш един мъж

Има много начини, чрез които една жена е способна да отблъсне мъжa до себе си. Повечето жени наистина вярват, че мъжът е толкова силен, че може да понесе всичко, както женските капризите, така унижението и постоянното недоволство на своята спътница, но истината е, че от този тип мъже са един малък безобиден процент, а повечето представители на силния пол не биха издържали на подобно напрежение. Разберете кои неща могат да отдалечат партньорa ви и да го накарат да търси своето щастие някъде другаде.

 
1. Постоянно недоволство

И най-търпеливият и спокоен мъж на света няма да издържи на подобно напрежение, в което ежедневно трябва да понася досадното мрънкане на своята партньорка. Повечето жени истински вярват, че мъжете разполагат със солидна нервна система, която може да понесе огромен обем стрес, но истина е, че мъжете се впечатляват от женското недоволство и постоянното мрънкане, което в повечето случаи,дори е неоснователно, а за мъжката психика е наистина напрягащо и ги кара да изключват на моменти, с цел да не предприемат нещо по сериозно, след което да съжаляват за това.

2. Липса на самочувствие и негативизъм

Повечето мъже са склонни да избягат бързо от жена, която постоянно се жалва и излъчва силен негативизъм, обвързан с факта, че самата тя няма самочувствие и няма самоуважение. Когато една жена не цени себе си, няма как и мъжът до нея да оцени нейните силни качества и в повечето случаи това е сигурна причина мъжът постепенно да загуби интерес към нея и да погледне в друга посока.

3. Лъжи

Независимо от пола, всеки човек по света не е способен да издържи на постоянно лицемерие и безброй лъжи, особено идващи от човек на когато държи. Една жена е способна да отблъсне мъжа до себе си в моментите, в които тя е неискрена и спестява истината от него, а това нейно поведение отключва защитен механизъм в мъжкото подсъзнание, което директно го кара да насочи вниманието си в друга посока.

4. Изневери

Когато един мъж осъзнае, че неговата партньорка не му е вярна, той няма основателна причина да остане с нея дори когато изпитва силни чувства към тази жена. Изневярата повечето хора свързват със солидно предателство, което се помни цял живот.