Астро прогноза за периода 25-31 юли 2016 г.

  • Сподели:
Астро прогноза за периода 25-31 юли 2016 г.

Ето, че настъпи и последната седмица на юли месец. Ще се опитам накратко да ви запозная с тематиката, която ще бъде актуална през следващата седемдневка:

Започваме с понеделник - Луната е в кардиналния огнен знак Овен и е прекрасно аспектирана от Меркурий и Венера в Лъв, и от Сатурн в Стрелец. Да се разбира - огън и жупел :) Нажежени страсти :) Любовта си остава водеща тема, тя е пареща и гореща като времето навън :)

Също така е свързана с интензивно общуване между партньорите, с множество лични и творчески изяви. Парите идват с лекота, но също толкова лесно се и харчат. И мъжете, и жените са самоуверени, със самочувствие на красиви и привлекателни натури.

Венера остава в Лъв до 5 август, а Меркурий - до 31 юли. Сатурн оказва стабилизиращо влияние на любовните връзки, затова е вероятно много интимни партньорства да прераснат в нещо трайно и сериозно, като например съжителство, годеж или брак.

Във вторник в 18.39 ч. Луната се премества в неподвижния земен знак Телец, което успокоява огнената атмосфера и ни прави по-меки, лежерни и плавни в движенията. Занимания със земя са добре дошли.

Практичност, прагматичност, упоритост и постоянство са черти, които стават ясно изразени. Радост от чувствените и сетивни наслади, които ни предлага животът.

За сряда са характерни следните астрологически явления: на фона на земната Луна и огненото Слънце (в Лъв), тригонът Уран-Меркурий ни прави силно интелигентни и много интуитивни, възможни са ценни прозрения и умствени постижения.

Квадратът Марс-Меркурий обаче може да ни направи груби в изказа си, импулсивни в комуникацията ни с другите, затова е добре да внимаваме и да се пазим от излишни конфликти и конфронтации.

Възможно е да се увеличи вътрешното напрежение заради квадратурата на двете Светила (Слънцето и Луната) днес - 25 юли.

Четвъртък е денят, в който Луната е в Телец цял ден, чак в 21.21 ч. се придвижва във въздушния подвижен знак Близнаци.

Тенденциите от сряда се запазват. Вечерта любопитството и любознателността рязко нарастват, както и жаждата за приключения и пътешествия. Времето е добро и за учене на всякакви нови неща. Паметта и интелектът са в своеобразен пик.

В петък Луната е в Близнаци и е хармонично аспектирана от Слънцето в Лъв. Интелектуалните изяви са забележими и блестящи.

Опозицията Сатурн-Луна и квадратурата Нептун-Луна обаче е възможно да внесат вътрешно напрежение и изведнъж да се почувстваме възпрени, потиснати и забавяни.

В събота Луната целият ден е в Близнаци. В хармонични отношения е с Уран, Венера и Меркурий, което спомага пълноценното общуване, любовта, връзките между младите и зрелите жени, интуицията и ученето на нови неща.

Рано сутринта в неделя (още в 0.11 ч.) Луната сяда на своя трон в Рак. Всички ставаме някак по майчински загрижени. Децата, домът и семейството стават приоритет. Луната в кардиналния воден Рак води до променливи настроения, мечтателност, нежност, емоционалност и чувствителност. Добра идея за почивния ден е да обърнем внимание на най-близките си.

За целия период е характерно наличието на хармоничен аспект между Юпитер и Плутон, който ни прави целеустремени, сериозни, разумни, амбициозни и постигащи. Появяват се щастливи шансове за професионален успех. Добре е да бъдем работливи, съсредоточени и мотивирани.

Също така двете мъжки планети - Слънцето и Марс, все още хармонират помежду си - затова е налице лекота в общуването между младите и зрелите мъже. Съзвучие, баланс, търпимост и толерантност - ако има война между поколенията, то сега е моментът тя да бъде изгладена и оръжията - прибрани.

Целите и плановете, генерирани от Слънчевата енергия, ще се осъществяват с размах и лекота заради директния Марс. Действайте смело, имате всички предпоставки да успеете!

Желая ви прекрасна и вълнуваща седмица!

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., desykv@abv.bg, skype - desykv