Астро прогноза за периода 26 септември - 2 октомври 2016 г.

  • Сподели:
Астро прогноза за периода 26 септември - 2 октомври 2016 г.

В понеделник целият ден Луната е в Лъв и е отлично аспектирана от Слънцето, Юпитер и Сатурн. Блестящи лични и светски изяви, добро самочувствие и ярко присъствие, разбирателство между мъжете и жените, хармония между вътрешния и външния свят.

Днес в 10.00 ч. е точният съвпад на Слънцето и Юпитер във Везни.

Тъй като и двете планети са гиганти, тяхното съвместно действие ще се усети силно. Възможно е да получим подкрепа от значима за нас фигура и това да издигне социалния ни статус.

Имаме шансовете да израснем личностно и това да си проличи във външния свят. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

В 12.33 ч. на обяд свършва ретроградната фаза на Плутон. Тъй като е бавна планета, днес ще бъде стационарен, преди да започне своя директен ход напред в утрешния ден. Пазете се от нервни избухвания, особено на работното място и пред висшестоящи в йерархията, няма да доведат до нищо добро. Внимавайте как боравите с финансите си.

Във вторник Луната остава в Лъв, като се запазват тенденциите от вчерашния ден. Днес рано сутринта се образува голям Огнен тригон, благоприятстващ активността, оптимизма, пламенността, въодушевлението, борбеността.

Луната е в Лъв, Уран - в Овен, а Марс все още е в Стрелец. В 10.50 ч. сутринта Марс преминава в земния кардинален знак Козирог и с това насочва енергията и действеността ни по посока на материални постижения, професионални успехи, амбициозност, стремеж към кариерно развитие.

Тъй като Марс екзалтира в Козирог, той там се чувства в силата си и комфортно. Ще остане там до 8 ноември 2016 г. Периодът е подходящ за работа и действие по важни делови проекти.

В сряда в 0.43 ч. Луната влиза в подвижната земна Дева и започва да се доближава до Меркурий в Дева. Всички ставаме по-практични и прагматични, работливи и взискателни. Хармоничният аспект Луна-Марс ни прави способни да изразим добре вътрешните си желания, да ги претворим във външния свят, да бъдем активни по отношение на тях.

В четвъртък по обяд е съвпадът Луна-Меркурий в Дева. Боравим изключително добре със словото, за да опишем вътрешния си свят, ставаме сръчни в ръцете и в същото време изпълнени с грижовност и внимание. Луната остава в Дева целият ден, съхраняват се тенденциите от вчера. Денят се характеризира с добра заземеност, имаме четири планети в земни знаци.

В петък в 10.54 ч. Луната влиза във Везни и веднага започва да действа успоредно със Слънцето и Юпитер. Днес е денят преди Новолуние. Добре е да разчистим и почистим пространството около себе си, да се освободим от всичко излишно, за да започнем начисто.

В събота, 1 октомври, в 3.15 ч. през нощта е Новолунието във Везни. С енергията на Везните се учим на партньорство и чувствителност към желанията на другите, на такт и дипломация, на екипност и сътрудничество.

Да се възползваме от новолунната енергия, за да пожелаем за себе си успех в тези сфери, както и да стартираме нещо ново, свързано с тези области от нашия живот.

Новолуние имаме, когато двете светила /Слънцето и Луната/ съвпадат. Това е изключително мощен момент. Миг на творчество, добро настроение, повишена енергия, хармония между външния свят и вътрешния ни мир. А сега Юпитер допълнително ги подкрепя и им сътрудничи.

В неделя се запазват характеристиките на съботния ден. Все още е налице новолунната фаза. Луната е във Везни цял ден, чак вечерта в 22.45 ч. се премества в Скорпион.

За цялата седмица са характерни следните планетни позиции:

Хармоничен аспект между Меркурий и Плутон в Земни знаци. Хубаво е да обърнем внимание на финансите и амбициите си, на кариерното развитие и работата си като цяло. Можем да преживеем трансформираща дълбока промяна в сферата на словото, интелекта и общуването.

Меркурий се движи директно в Дева, там той е на трон. Затова умът ни е бистър, паметта - услужлива, речта - уверена, умерена и гладка. Сръчността се засилва, както и всякакви таланти, свързани с реда, практичността, интелекта, любознателността, търговията и склонността към пътувания. Меркурий е в земната Дева до 7 октомври 2016 г.

Продължаваща Тау-квадратура в подвижните знаци Дева, Стрелец и Риби, което води до повишено напрежение, засилване на стреса и риск от междуличностни конфликти. Застрашени са предимно представителите на знаците Дева, Стрелец и Риби, както и хората с такива Асценденти или Луна в тези знаци.

Юпитер е във Везни. Това е планетата, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Във Везни Юпитер се чувства по-свободно, отколкото когато беше в Дева. Той ще транзитира в знака на партньорството и брака до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област.

Венера е в Скорпион и слага отпечатък върху любовните отношения по посока на по-голяма обсебеност от партньора, ревност, страст. Венера е в Скорпион до 17 октомври 2016 г.

Марс е в Козирог от 27 септември до 8 ноември 2016 г., той ни помага в работата, професията и кариерния растеж.

С пожелание за успешна нова седмица!

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., desykv@abv.bg, skype - desykv