Астро прогноза за периода 31 януари - 4 февруари 2018

  • Сподели:
Астро прогноза за периода 31 януари - 4 февруари 2018

Астро прогноза за периода 31 януари - 4 февруари 2018 г.:

31 януари – днес е Пълнолунието по оста Водолей - Лъв. Слънцето е във Водолей, а точно срещу него отстои Луната в Лъв. Тематиката е въодушевяваща и пъстра: приятели, другари, съмишленици, нестандартни идеи, любов, флиртове, игри, занимания с деца, светски изяви, самочувствие. Точно в 15.25 ч. ще бъде Пълнолунието, съответно в 11-ия градус на Водолей (Слънцето) и в 11-ия градус на Лъв (Луната). Днес има и пълно Лунно затъмнение в някои части на Земното кълбо.

По време на Пълнолуние някои хора не спят добре, а други са много напрегнати. Пазете се от нервни избухвания, внимавайте как общувате и се държите с другите. Погрижете се за тялото, ума, духа и психиката си, за да бъдете в кондиция. Малко след този час, в 15.38 ч., Меркурий излиза от Козирог, за да влезе във Водолей.

Виж още: Пълното затъмнение на "Супер Луна" - предизвикателство за човечеството от хилядолетия

1 февруари – през деня се запазват астро-тенденциите от вчера. Вечерта в 21.13 ч. Луната се премества в земната Дева. Важни стават работата, трудът, вниманието към детайла, критичността и самокритичността. Добра идея е да обърнете внимание на професията и кариерния си растеж заради хармоничния аспект между Луната в Дева и Сатурн в Козирог.

2 февруари – Луната е в Дева. Днес четирите елемента (Огън, Земя, Въздух и Вода) са отлично балансирани, което означава, че налице са и ентусиазъм, и добро боравене с материалния свят, и интелект, и чувства. Всяка една от стихиите е добре представена от планети в нейното поле.

Опозицията Луна-Нептун е възможно да ни накара да се заблудим в нещо или някого днес, или да станем жертва на прибързани и крайни емоции, на мъгляви идеи и нагласи. Добре е да се пазим от необмислени и ирационални постъпки, както и от отдаване на всякакви пристрастия и пристрастявания. Колкото повече обективно и зряло разсъждаваме в случая - толкова по-добре за самите нас.

3 февруари – през деня Луната остава в Дева и като цяло със съхраняват астрологичните конфигурации от вчера. Късно вечерта в 23.47 ч. Луната се премества във Везни и ни настройва на вълна партньорство, брак, хармонични взаимоотношения и красота. Квадратурата Юпитер - Венера може да зададе конфликти и напрежение в любовните ни връзки.

4 февруари – днес Луната във Везни хармонира с Меркурий, Слънце и Венера. Посветете неделята на любовта, приятелите, близките и дома си. Делата и вътрешния ви психо-емоционален свят са в синхрон, денят определено е добър за всички ни.

За седмицата са характерни следните планетарни и аспекти:

Слънцето е във Водолей. Време е да обърнем внимание на приятелите и съмишлениците си, както и на всякакви по-възвишени каузи и идеали. Водолей живее в бъдещето, в бъдното. Затова на много Водолеи им хрумват ексцентрични странни идеи и като цяло често остават неразбрани от останалите зодиакални знаци.

Обаче точно сега, когато тече техният месец, не само ще бъдат разбирани по-лесно от околните, но и всички сякаш ще бъдем осенени от тяхното вдъхновение и визия. Приветствайте нестандартните пътечки в своя свят! Ще бъде за добро, ще бъде интересно, ще бъде весело. Пробвайте!

Луната изминава пътя от Рак (на 29 и 30 януари) до Везни (на 3 и 4 февруари), като първо нараства, после преминава през пълнолунната си фаза и накрая бавно започва да намалява.

Меркурий се премества от Козирог, където речта ни е премерена, точна, ясна и целево ориентирана, във Водолей, където се наблюдава струпване на интересни и дори екзотични идеи и хрумвания.

Венера е във Водолей. Там тя е свободолюбива, нестандартна, ексцентрична и склонна да смесва приятелството с влюбването и страстта.

Марс е в Стрелец. Той насочва жизнената ни енергия в посока учене на чужди езици, пътешествия извън страната и разнообразни духовни търсения.

Сатурн е в Козирог, неговото структуриращо влияние се усеща силно, тъй като сега той седи на своя трон и определено е много силен. Ако през изминалите години сте полагали усилия в работата и професията си, ще усетите как сега жънете богата и щедра реколта.

Ако обаче сте се отдавали на леност и мързел, точно сега може да почувствате остро колко неразумно сте постъпили.

Козирог дава само на онези, които са се потрудили. На останалите по-скоро взема. Затова е известен като Господарят на Кармата. Ще се наложи да изсърбате това, което сами сте си надробили, особено в сферата на кариерата и професионалния си растеж.

Юпитер е в Скорпион. Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Уран е в Овен. Пазете си нервите. Стремете се да не вземате прибързани и внезапни решения, които са ключови за вашия живот.

В момента няма нито една ретроградна планета. Всички се движат директно.

Имайте прекрасно и ползотворно Пълнолуние!

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg