Астро прогноза за периода 5-11 септември 2016 г.

  • Сподели:
Астро прогноза за периода 5-11 септември 2016 г.

В понеделник Луната е във Везни до 15.41 ч., добре е да се посветим на партньора си, а ако нямаме такъв, на занимания, свързани с увеличаване на хармонията, любовта и красотата в света.

След този час Луната се премества в неподвижния воден Скорпион. Започва да доминира тематиката, свързана със секса, дълбоките страсти и емоции, боравенето с чужди пари и средства, окултното и скритото.

Във вторник Луната е в Скорпион целият ден, като последователно прави хармонични аспекти със Слънцето, Нептун и Плутон. Силна интуиция. В същото време - добра заземеност. Много наситен и интензивен откъм преживявания ден.

В сряда Луната остава в Скорпион цял ден. Запазват се тенденциите от предходните два дена. Меркурий също й хармонира, ще изразяваме с лекота чувствата и емоциите си.

В четвъртък, още в 4.21 ч. сутринта, Луната влиза в подвижния огнен знак Стрелец. Всички ставаме по-динамични и дейни, по-авантюристично и оптимистично настроени. Времето е подходящо за пътешестване, за учене на нови неща, за търсене на Истината, за контакти с чужбина и чужденци.

Днес е точният тригон между Слънцето в Дева и Плутон в Козирог - моментът е добър за професионален растеж, за кариерно развитие, за работа върху проекти и делови задачи.

В петък в 14.30 ч. е налице важно астрологично събитие, а именно преминаването на Юпитер от Дева във Везни. Юпитер ще остане във Везни и ще спомага брака и партньорствата чак до Октомври 2017 г.

Днес, в петък, Слънцето квадратира с Луната, Марс и Сатурн. Луната е в Стрелец, тя ни тласка към движение и авантюри. В същото време обаче Слънцето ни дърпа към спокойствие, практичност и прагматичност. Това естествено поражда огромно вътрешно напрежение. Засилва се рискът и от междличностни конфликти.

В събота в 15.55 ч. Луната влиза в кардиналния земен знак на Козирога. Амбиция, желание за постижения, успехи и власт.

В неделя тези черти се засилват от съвпада на Плутон и Луната в Козирог. Целият уикенд ще мине под влиянието на Земята като стихия - ще сме настроени по-скоро на работна, отколкото на почивна вълна.

Ако сме си вкъщи, можем да се захванем с есенното почистване на дома или с правенето на зимнина. Ако пък имаме служебни дела за довършване, времето е отлично да се заловим и с тях, стига да имаме възможност за това.

За цялата седмица са характерни следните планетни позиции:

Продължаваща Тау-квадратура в подвижните знаци Дева, Стрелец и Риби, което води до повишено напрежение, засилване на стреса и риск от междуличностни конфликти.

Хармоничен аспект между Слънцето и Плутон в земни знаци. Хубаво е да обърнем внимание на материалната страна на живота, на финансите и амбициите си, на кариерното развитие и работата си като цяло. Можем да преживеем и трансформираща дълбока промяна в тази сфера.

Марс, Уран и Сатурн в Огнени знаци действат добре заедно - мотивацията и оптимизмът са високи, като някои нови инициативи е възможно да се структурират и стабилизират устойчиво. Много от нас е възможно да почувстват известна потиснатост и забавяне, но е налице и златен шанс за бетониране на отдавна започнати проекти и дейности.

Меркурий е в земната подвижна Дева, там той е в силата си. Умът ни е бистър, паметта - услужлива, речта - уверена, умерена и гладка. Сръчността се засилва, както и всякакви таланти, свързани с реда, практичността, интелекта, любознателността, търговията и склонността към пътувания.

Меркурий е в спокойната уравновесена Дева чак до 7 октомври 2016 г., като е в ретроградна фаза до 22 септември.

Водещи стихии и през тази седмица са Огънят и Земята - едновременно страст и устойчивост, хъс и практичност.

С пожелание за успешна и ползотворна нова седмица,

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., desykv@abv.bg, skype - desykv