Бен Афлек с обвинения към бившата си съпруга Гарнър

  • Сподели:
Бен Афлек с обвинения към бившата си съпруга Гарнър

Бен Афлек бе критикуван за това, че се е чувствал в капан по време на брака си с Дженифър Гарнър.

49-годишният актьор заяви пред водещия Хауърд Стърн, че се чувствал в капан по време на брака с Гарнър, преди да се разделят през 2015 г.
Бен, който беше отведен в клиника по рехабилитация от бившата си съпруга през 2018 г., смело заяви, че все още щял да пие алкохол, ако не се беше разделил с Гарнър.
Актьорът в момента има връзка с Дженифър Лопес, която в миналото е говорила за факта, че рядко пие алкохол.

Бен Афлек се изправи пред ожесточените коментари и остри реакции на хората за това, че обвини бившата си съпруга Дженифър Гарнър за миналия си начин на живот и по-специално пристрастяването си към алкохола. Той също така посочи, че пиенето било страничен ефект от факта, че се чувствал нещастен в брака си.
Афлек, който има три деца от бившата си съпруга, каза пред Стърн:

"Част от причината, поради която започнах да пия, беше, защото се чувствах в капан. Не можех да си тръгна, заради децата. Но не бях и щастлив. Нещото, в което намирах спасение, беше алкохола. Изпивах по една бутилка уиски и заспивах на дивана, дочаквайки следващия ден.
Очевидно това не беше най-доброто решение. Но беше моето."


Неговите откровения предизвикаха огнена буря в социалните медии, където потребителите порицаха Афлек, че се опитва да обвини Гарнър за проблема си с алкохола и квалифицираха поведението му като проява на лош вкус.

"Обвиняваш бившата си жена за алкохолизма си? Та ти беше алкохолик много преди ожениш за нея!"

"Говорейки лошо за майката на децата си, до голяма степен това те превръща в кофти баща. Хайде да поемеш отговорност за собствените си действия, вместо да обвиняваш другите хора за постъпките си."

"Човече, звучиш така, сякаш обвиняваш за всичко бившата си?? Това не е мъжко поведение. Неприемливо е."

"Дори ако случаят с нещастието в брака ви е такъв, защо в момента искаш да влачиш бившата си през калта публично и да я обвиняваш за собствените си саморазрушителни избори?"

"Бен Афлек, за мен ти си дупка без класа, и се надявам децата ти да спрат да разговарят с теб. Това би било най-доброто за тях."

49-годишната Гарнър се раздели с Афлек през юни 2015 г., но го заведе в клиника за рехабилитация, да лекува зависимостта си през 2018 г. Тогава Афлек се съгласи да потърси помощ за трети път.
По време на дългия им десетилетен брак бившата двойка посрещна децата си Вайълет, Серафина и Самюел.
Афлек сподели пред Стърн, че решението на двойката да се раздели е било взето в резултат на въздействието, от което се страхували.
Ако останат заедно, децата им ще бъдат свидетели на ужасни отношения и това ще бъде техният модел за брак.

Три години след като Афлек и Гарнър се разделиха, актьорът бе забелязан да бъде откарван в рехабилитационна клиника Canyon, в Малибу, от бившата си съпруга, като снимките го заснеха да седи в задната част на колата, докато тя шофира. 


''В крайна сметка направихме няколко неуспешни опита да спасим брака си, защото имахме деца, но и двамата не искахме това да бъде моделът за подражание в един брак, който децата ни виждат.
Лекът за пристрастяването е страданието. Достатъчно се подлагах на страдание, преди нещо вътре в мен да умре. Стига толкова.''


Бен започна да излиза отново с Джей Ло през април, след като тя се раздели с годеника си Алекс Родригес.
Лопес е говорила в миналото за факта, че рядко пие алкохол, защото вярва, че той състарява кожата и поради тази причина го избягва максимално доколкото е възможно.