Близнаци: Ще се учим от вас - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Близнаци: Ще се учим от вас - астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогноза на Гал Сасон за зодия Близнаци през 2021 г. 

БЛИЗНАЦИ: Аз мисля

Полетът на Дракона

Близнаци, с вас трябва да си поговорим и по-точно аз ще говоря, а вие ще слушате. Работата е сериозна. Веднъж на деветнадесет години ви се връчват юздите на Северния и Южния възел и тогава вие ставате Господари на дракона, а всички ние вперваме поглед във вас.

За последно яхнахте огнения звяр през 1983–1984 г., после в края на 2001 г. и през 2002 г. Северният възел, или Главата на дракона, е във вашия знак от средата на 2020 г. и ще транзитира назад в Близнаци до края на 2021 г. Той сочи архетипа, чиито уроци трябва да усвоим.

Иначе казано, от вас ще се учим да говорим, да общуваме, да рекламираме, да продаваме, да строим мостове, да преговаряме, да превеждаме, да дишаме и да се социализираме. Трябва да придобием поне част от вашия чар и магия и само вие можете да ни помогнете.

Затъмненията са короната на Дракона, а тази година те ще бъдат във вашия знак и в противоположния Стрелец. Ще трябва да изпипате много ясно посланията си, особено около май – юни и ноември – декември. Това означава да избягвате догмите, поученията, фанатизма, лъжите и фалша.

Знам, че за да направят посланията си по-ефектни, някои от вас обичат да преувеличават. Тази година обаче не го правете, защото Сатурн – Господарят на карма и велик учител, преминава във Водолей, който пък управлява вашия дом на истината, цялата истина и нищо друго, освен истината.

Какво е карма, ако не действие – последствие? А тъй като Драконът лети бързо през въздушните Близнаци, последствията от вашите действия, респ. неприятностите, също няма да закъснеят. Сатурн ще ви дебне да не лъжете, затова внимавайте!

За последно той е бил във вашия дом на истината, мъдростта, образованието и пътешествията през 1962–1964 г. и 1991–1993 г. Припомнете си тези периоди и уроците, които Великият учител се е опитал да ви преподаде.

Сатурн заостря вниманието ви върху морала и справедливостта, като ви призовава да бъдете не само откровени, но честни и справедливи със себе си и другите. Възможно е да получите уроци посредством пътешествия, мултинационални организации, чужденци и роднини по сватова линия.

От 14 май до 27 юли Юпитер ще нагази във водите на Риби, което означава, че за кратко ще премине през вашия дом на общността, приятелите, държавните институции и благотворителните организации. Това означава, че може да започнете работа за нова компания или да разширите приятелския си кръг.

Великият съвпад на Юпитер и Сатурн настъпва във Водолей – въздушен знак като вашия, така че 2021 г. може да ви донесе възможности, свързани с публикуване, преподаване, изучаване на нов език, пътуване по работа и вълнуващи приключения.

Причината е, че Юпитер също като Сатурн ще транзитира в дома на пътешествията, истината и образованието. Това може да ви отвори врати за бизнес и сделки с чужди култури, както и да ви помогне в овладяването на нови умения.

Както вече видяхме, 2021 г. е въздушна година с фокус върху проблеми, с които вие ще се справите сравнително по-лесно, тъй като се отнасят до общуването и изграждането на мрежи.

Ако 2020 година беше социално дистанцирана, през 2021 г. пътят ви към социализацията отново ще се отвори. И ако през 2020 г. сте се сблъскали с много смърт (пряко и метафорично), през тази година очаквайте възкресение.

Шутът Уран още се опитва да пробуди мистѝка у вас. Той се опитва да привлече вниманието ви от 2018 г., когато премина в съседния ви Телец.

Цялата прогноза на Гал Сасон може да намерите в книгата му "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака" от издателство "Кибеа".