Близостта между майка и син - Елизабет и Деймиън Хърли

  • Сподели:
Близостта между майка и син - Елизабет и Деймиън Хърли

56-годишната актриса казва, че никога не е имала конфликти със сина си и между двама им съществува истинска близост. Дори приликата помежду им е поразителна.

"Ние сме си гръб един на друг", споделя Хърли, и абсолютно ú вярваме, защото сама е отгледала сина си, за да се превърне в успешен млад човек днес.
Първоначално бащата на Деймиън - бизнесменът Стив Бинг, не е искал да го признае и е отричал, че може да бъде негово дете. ДНК експертиза слага край на това съмнение и доказва, че Деймиън е негов син. Така Бинг склонява да плаща издръжка на Хърли за отглеждането му, но тя не я приема.

"Благословена съм с дете, чиято индивидуалност се покрива с моята. Това не е до възпитание, а до природа."

Израснал под светлините на прожекторите, на снимачната площадка заедно с майка си и събиращ се с нейните известни приятели, Деймиън споделя, че има за кръстници не кой да е, а Хю Грант, Дейвид Бекъм, сър Елтън Джон и Денис Лиъри.
Може да се каже, че с Бруклин Бекъм за израснали заедно.

Откакто навършва 17 години Деймиън се увлича по моделството, а гримьорът Пат Макграт забелязва поразителната прилика с майка му.
"Роди се супермодел. Не е изненада, че като наследник на емблематичната Елизабет Хърли, Деймиън е ярка, млада, новоизгряваща звезда, която има абсолютно магнетична личност, енергия и изключителен външен вид", казва Макграт.

На 22 юли 2020 г. бащата на Деймиън се самоубийства на 55-годишна възраст, скачайки от апартамента си на 27-ия етаж на сграда в квартал Century City в Лос Анджелис. 

"Никога не сме водили тежки битки, нито сме били груби един към друг. Винаги съм го насърчавала да говори, когато нещо го мъчи или тревожи. Всячески се опитвам да избягвам хладното мълчание", казва Елизабет.