Брадли Купър говори за грижите около майка си по време на карантина

  • Сподели:
Брадли Купър говори за грижите около майка си по време на карантина

След като губи баща си от рак на белия дроб, семейството се сплотява още повече. Било е истински шок за всички. Усещането, че майка му, Глория Кампано, не е в далечен град или в друга къща, а се намира на ръка разстояние в съседната стая, дава на мъжът сътворил образа на "Американски снайперист", чувство на спокойствие и вдъхва сигурност.
По този начин Купър може да реагира своевременно, ако нещо се случи със здравето на майка му, както и да прекарват пълноценно време заедно. 

Госпожа Кампано често придружава сина си по повод на различни събития и церемонии. Изглеждат близки, привързани един към друг и се държат за ръце. Последно двамата са забелязани заедно по червения килим на 91-вата годишнина на наградите "Оскар", която се проведе през 2019 година.

Купър разкри пред Антъни Рамос за списание "Interview", че се е грижил за възрастната си майка, която го е придружавала на различни събития в миналото.
Актьорът каза още, че е бил под карантина с дъщеря си, тригодишната Леа де Сен Шейк Купър, която отглежда с бившата си приятелка топ-моделът Ирина Шейк .

„Аз съм с дъщеря си, майка ми и двете ни кучета и не сме напускали къщата. Майка ми ще навърши 80 години и има колостомия, така че не мога да пусна никого в къщата. И не мога да изляза от дома си, защото ако тя се зарази с ковид, всичко приключва."

Тъй като семейство Купър приема сериозно мерките спрямо карантина, Брадли споделя някои от по-малките, ежедневни удоволствия, на които се отдават. „Живеем в малка градска къща, която за щастие разполага със заден двор. Ръководя предучилищна програма - ставаме, правим уроци по плуване във ваната, учим, забавляваме се."