Бритни Спиърс и Сам Асгари сключиха брак

  • Сподели:
Бритни Спиърс и Сам Асгари сключиха брак

След петгодишна връзка Бритни Спиърс се омъжи за своята половинка - фитнес треньора Сам Асгари.

За големия сватбен ден Бритни носеше рокля, създадена от Донатела Версаче, а до олтара е била съпроводена от песента на Елвис Пресли "Can't Help Falling in Love". 

Бритни завърши булчинската си визия с бижута от Стефани Готлиб и грим на  Шарлот Тилбъри .

Въпреки че децата и родителите ѝ не присъстваха на този важен ден, тя беше поканила няколко приятели на събитието, включително Парис Хилтън, Мадона и Дрю Баримор.

Сватбата идва девет месеца след като 40-годишната Бритни обяви годежа си с 28-годишния Сам. Носителката на Грами за първи път се срещна с треньора.на снимачната площадка на нейното музикално видео "Slumber Party". Говори се, че Асгари вече е нямал търпение да предложи брак на любимата си и това се е случило в дома на Бритни в Таузенд Оукс, Калифорния.

За изработката на пръстена Сам се е свързал с майстора бижутер Роман Малаев, основател на Forever Diamonds NY, за да създаде 4-каратов диамантен годежен пръстен с надпис ''Лъвицата'' — обръщението му към Бритни — гравиран вътре в пръстена.

''Беше много лично и романтично, всичко, което тя искаше'', споделя близък до двойката. Бритни каза на Сам, че той е нейната сродна душа и че е благодарна, че го има в живота си, особено в тези трудни времена.

В миналото Бритни е разказвала за това как Сам е бил неотлъчно до нея по време на тежкия и напрегнат период, който имаше във връзка с делата за настойничество.

Двойката наскоро изживя още един кошмар - Бритни загуби бебето си в ранна бременост.

''Приемаме нещата положително и продължаваме напред с нашето бъдеще. Трудно е, но не сме сами'', каза Сам дни след като сподели тъжната новина. 

Още през септември източник, близък до Сам, сподели, че Бритни с нетърпение очаква да изгради ново бъдеще с мъжа си.

''Колкото повече се доближава до свободата, толкова по-близо е да види как всичките ѝ мечти се превръщат в реалност''.