Д-р Дре постигна споразумение за развод за 100 милиона долара с Никол Йънг

  • Сподели:
Д-р Дре постигна споразумение за развод за 100 милиона долара с Никол Йънг

Повече от година след като Никол Йънг подаде молба за развод с д-р Дре, бившите съпрузи изглежда са постигнали споразумение. 

Дре се е съгласил да плати на бившата си съпруга 100 милиона долара - 50 милиона веднага и 50 милиона годишно. Той ще запази собствеността и правата върху своята музика и акции. Колкото до Никол, тя ще получи Ролс Ройс кадилак лимозина Еscalade, мотоциклет и Range Rover. Освен това Никол може да запази своите дизайнерски дрехи, бижута, чанти и палта, които се оценяват на милиони долари.

Според източници тази обща сума отчита адвокатските хонорари на Йънг, разходите за живот, сигурността и всякакви други разходи. До това споразумение тя получаваше около 293 000 долара на месец като временна издръжка. 

Йънг подаде молба за развод през лятото след 24 години брак. Бившата двойка споделя заедно и две деца - Трули Йънг (20 г.) и Труйс Йънг (24 г.)
Причината, която Никол посочва за развод, е дългогодишен тормоз от страна на Дре, изразяващ се в агресия, насилие и пиянство.

По-рано през тази година Дре получи мозъчна аневризма и бе откаран по спешност в медицински център Cedars Sinai в Лос Анджелис. Няколко знаменитости, включително Миси Елиът и Айс Кюб, изпратиха добри пожелания.

На следващия ден д-р Дре благодари в Instagram на семейството, приятелите и феновете си за подкрепата. Той също така ги информира, че се чувства добре и получава отлични грижи от медицинския си екип.
Децата му също успели да го посещават.
 
Но това не е всичко. Според NBC News, позовавайки се на полицейското управление в Лос Анджелис, домът на д-р Дре е бил обект на опит за кражба с взлом. Новинарската организация съобщи, че четирима заподозрени са арестувани и че разследването продължава.