Да живееш изпълнен с любов

  • Сподели:
Да живееш изпълнен с любов

Най-слабият начин да изразиш себе си е чрез думите. Трябваше да срещна Марио, за да разбера това. Най-топлият начин да приветстваш някого е да се усмихнеш и да отвориш ръцете си. Трябваше да срещна Марио, за да разбера това.

Няколко жеста, поглед, широка усмивка и аз вече съм пленена от това момче. Марио е младеж, за който толкова много искам да говоря. Той е на 21 години. Започва работата си в първото "zero-waste" заведение в страната и се справя повече от чудесно с това.

Марио е в заведението от самото му създаване, което е приблизително година. Блажка,  основател на сдружението "Нулев отпадък" и собственик на заведението, разказва, че процесът по свикването с работата не е бил много лесен за него, но днес вече се справя чудесно и тя му има пълно доверие във възложените задачи.

Винаги съм вярвала в харизмата. В онзи поглед и осанка, които приковават вниманието. Вече знам, че има сила, която пленява околните повече от това. Тя е скрита в топлите очи, в добротата и в непринудения смях.

Марио учи света с погледа си и внимателно изследва реакцията ти. Ако се засмееш, той
ще ти отвърне с бурен смях, защото реагира на вибрациите. Ще те погледне в очите и
там ще се огледаш в чистота, в която ще ти стане неудобно, че си се задържал прекалено дълго.

Нали знаете за онази максима, че животът е като бумеранг - ако му се усмихнеш и бъдеш добър, той ще отговори със същото. Е, Марио също е като бумеранга, но всъщност той ще е направил всичко това импулсивно, без да се е сетил да поиска нещо в замяна.

Съществуват и такива хора - живеят, водени от интуицията, знаците, вибрациите и
наблюдението и обитават едни други светове, за които ние само догатваме. Щях да забравя да спомена, че Марио е глухоням, но това е най-малкото, което мога да
кажа за него.

Адмирации, Блажка, че даваш възможността на тези младежи да покажат това, на което
са способни. Адмирации, Марио, че си приел това предизвикателство с широко отворените ти очи и огромна усмивка.

Да живееш изпълнен с любов