Дългогодишни и доказани във времето приятели - Сандра Бълок и Киану Рийвс

  • Сподели:
Дългогодишни и доказани във времето приятели - Сандра Бълок и Киану Рийвс

Между Сандра и Киану винаги е витаела някаква химия, което е правило ролите им още по-достоверни за изпълнение.
Бълок обаче предпочита да има приятел в лицето на своя колега и нищо повече.
Актрисата споделя, че с течение на годините връзката помежду им е станала още по-страхотна и здрава, затова тя държи на многогодишното приятелство, което споделят.

Бълок говори със списание Esquire като част от новата история  чиято корица в момента е Рийвс. Актрисата поясни, че въпреки слуховете за интимна връзка, тя и Киану никога не са били нещо повече от платонични приятели. На въпроса дали са излизали някога на среща, тя отговори:

„Не. Но кой знае? Киану е човек, който, според мен, е приятел с всяка жена, с която е излизал. Не мисля, че има някой, който би могъл да каже нещо лошо за него. Вероятно щяхме да бъдем готина двойка. Не знам." 


Бълок и Рийвс бяха екранни партньори в два филма - Speed от 1994 г. и  Къщата на езерото от 2006 г.
Носителката на Оскар добави, че се радва, че не се е случило нищо романтично между тях двамата, тъй като заедно са изградили красиво приятелство. 
„Не трябваше да преживяваме нищо. Ние просто израснахме заедно по успоредни пътища - срещахме се, вечеряхме и работихме чудесно в екип. Колкото по-дълго минава времето, толкова повече се страхувам дали щях да бъда същата, ако имахме връзка. Щях ли да се ядосам, ако ме беше зарязал? Вероятно не." 

Когато го попитали в интервю дали той и Бълок някога ще се съберат отново на екран, Рийвс казал:

„Надявам се да се случи. Тя е толкова прекрасен артист и човек. И, знаете ли, мисля, че имаме добра химия. И би било наистина вълнуващо и интересно да получим шанса да се изявим отново с нея."