Десет мъжки реплики, които жените определено не искат да чуват 

  • Сподели:
Десет мъжки реплики, които жените определено не искат да чуват 

Има реплики, които никоя жена не иска да чуе, такива които биха ѝ донесли чувства на обида, тъга и накърняване на достойнството.  Ще разгледаме някои фрази, които са способни да накарат жената да се почувства зле, странно и да се обиди от чутото.

Вижте кои са нещата, които не обичат да чуват жените от мъжа до тях.

1. Наистина си много надебеляла! – Тази реплика е способна да сломи почти всяка жена на света. Най-задаваният женски въпрос към мъжа, е именно този, но не винаги отговорът който получават жените е удовлетворяващ. А когато мъжът реши да бъде директен и искрен, тогава неизбежно се заформя и скандал.

2. С теб съм само, заради секса! – Репликата на свой ред ни кара да се чувстваме използвани и употребени, докато мъжете се молят да я чуят от своите мимолетни авантюри - повечето жени не биха останали доволни от тези думи.

3. Преспах с твоя приятелка! – Тази реплика си е чисто самоубийство за мъжа. Независимо кой от двата пола е решил да бъде откровен до такава степен, че да си признае изневяра, а чрез това признание напълно да съсипе човека до себе си – тези думи изречени и от мъжът, и от жената имат еднаква тежест и носят същото огорчение, болка и обида, особено, ако ги чуваме от човека, в когото сме силно влюбени.

4. Изхарчих всичките ни спестявания! – След тази реплика мъжът трябва да умее да бяга бързо, защото едва ли жената ще му даде време за обяснения. 

5. Мисля, че съм влюбен в друга! – Тази реплика носи много болка и ако е изречена от устата на човек, на когото държим, тя е способна да ни смаже емоционално.

6. Отивам на футболен мач! – Малко са жените, които биха последвали своя партньор след тази реплика. Не казваме, че няма жени, които да обичат футбола, но дори и да има такива, те са ограничени бройки и голяма рядкост. Повечето жени мразят футбола и смятат, че мъжът до тях просто си губи времето в изразходване на енергия в нещо, толкова безсмислено и като цяло, повечето жени мразят да чуват репликата от  мъжете си.

7. Ще вечерям с колежка! – В женската глава репликата поражда много съмнения, както и доза ревност. Дори и мъжът да възприема вечерята професионално и да няма други помисли и намерения към своята колежка, това няма как да бъде обяснено на една настървена и обичаща жена, която е излязла извън кожата си, след като е чула подобни думи.

8. С момчетата ще пием цяла нощ, не ме търси! – Тази реплика моментално побърква женското съзнание, в което инстинктивно започват да нахлуват сценки на танци с голи жени, изневери, пиянски запои и куп поразии, които може да свърши техният мъж.

9. Мисля, че свърших в теб, без да искам! – В тази реплика няма нищо лошо, само и единствено в моменти, когато жената приема контрацептиви или пък и двамата партньори, се стремят да си направят бебе, иначе на свой ред, репликата поражда огромна тревога, когато жената я чуе да бъде изречена след половия акт.

10. Искаш ли да направим тройка със сестра ти? – Малко са жените, които биха се навили на подобно предложение. Можем да споделим, че масово биха се снабдили с оръжие, след като чуят тази реплика да излиза от устата на техния партньор.