Десет неща, които вбесяват всяка жена

  • Сподели:
Десет неща, които вбесяват всяка жена

Предоставяме ви няколко примера от поведението на мъжете, които са способни да вбесят всяка дама.

1. Да си говори сама – определено, това би вбесило всяка жена. Ако до себе си има мъж, но той не си прави труда да изслуша нейните проблеми и емоции, това е основателна причина всяка жена да бъде вбесена от този факт.
2. Флиртовете с други жени  - дори и по-голямата част от жените да твърдят, че не ревнуват своите половинки, това е абсолютна лъжа. Когато жената обича истински, тя несъзнателно изпитва чувства на ревност, а когато види своя партньор да флиртува и сваля други жени, това е основателна причина да се изпълни с гняв.
3. Прекалено стиснат мъж – мъж, който си брои всяка стотинка, прави ежедневни списъци с позволените покупки и дори да разполага със солидно количество финанси, той е стиснат и ограничен в собствения си свят. Човек, който е способен да я накара да плати сметката в ресторанта, киното или дори, дълго плануваната екскурзия без самият той да похарчи и стотинка за взаимните им забавления. Такъв мъж може да вбеси всяка жена по света. Няма защо да се лъжем, че лесно се свиква да живееш с Чичо Скрудж.

4. Безразличие – когато жената дава всичко от себе си, но насреща си получава единствено безразлична физиономия на мъж, който не оценява нейните жертви.
5. Не забелязва новият ѝ външен вид, рокля или прическа – след като жената е успяла да отдели време, за да се преобрази, с целта мъжът до нея да я хареса, а той дори и не е забелязал разликата от преди и сега, това би вбесило всяка дама.

6. Мъж използвач – човек, който е с нея само и единствено за собствена изгода.
7. Човекът до нея да не оценява нейните професионални успехи и кариерно развитие. Да е от типа мъже, които смятат, че са в пъти по-добри от жените, че само мъжът е способен да изгражда кариера и да се развива професионално.

8. Лъжливи обещания – такива, които самата тя знае, че никога няма да бъдат изпълнени. Това е още един факт, от който всяка жена би останала вбесена.
9. Избира да слуша майка си – дори и да е минал 40 години, той продължава да се съветва непрекъснато и за всичко с майка си. Предпочита да се довери на преценката на майка си, отколкото на тази на жената до него и независимо от възрастта си, той си остава мамино синче. Освен, че е неуважително към партньорката му, би натрупало неописуем гняв в нея.
10. Когато той ѝ каже, че излиза с приятелите, само за по едно питие – но то никога не е само едно. Жената винаги е в очакване в подобна ситуация, мъжът да успее да спази даденото обещание и когато това не се случи, е способна да се изпълни с гняв.