Десет типа жени, от които всеки мъж бяга

  • Сподели:
Десет типа жени, от които всеки мъж бяга

Има действия, които според жените са напълно в реда на нещата, но мъжете определено не са на това мнение и ако начина и държанието за една жена е нормално, то в мъжките очи може да изглежда недопустимо и отблъскващо. Повечето мъже са на мнение, че не биха имали връзка с жена която притежава следните черти.

1. Жена полковник – При този тип жени, мъжът няма думата за нищо. Те до такава степен го контролират, че той не успява да се почувства пълноценен в подобна връзка. Тази жена се държи така, сякаш притежава мъжа до себе си и той е нейна вещ. 
Тя се опитва да контролира времето, в което той е без нея и иска пълен отчет за това къде е ходил, с кого и какво точно е правил.  

Този тип жени са концентрирани предимно върху себе си – своите желания и своите мечти, а мъжът до тях просто е помощен персонал, който изпълнява всяка заповед на жената полковник. Но идва момент, в който мъжът се отърсва и осъзнава, че тази жена просто го използва.

2. Жената клоун – Тази жена никога не може да се облече подходящо за случая. И ако трябва да отиде на излет в планината, тя ще избере най-лъскавите бални дрехи и ще сложи най-високите си токчета. С подобен тип жени, мъжете се чувстват неловко и те никога няма да го споделят, но изпитват и доза срам, когато са в компанията на подобен тип жена. Мъжете смятат, че истински уверената и красива жена, притежава стил и никога няма да си позволи гафа, да се облече неподходящо.

3. Жената тунинг –  Тази жена обича да се разкрасява, като използва огромни количества грим - лицето ѝ е добре обвито с няколко отделни слоя пудра, фон дьо тен, коректори, руж, спирала, очна линия, сенки, изкуствени мигли и вежди. 

Сами разбирате колко плашещо е това за един мъж, да не знае какво стои под всички тези слоеве боички и какъв ли е естествения облик на тази дама. Козметиката има смисъл единствено в случаите, когато успява да подчертае естествената красота на една жена, всичко останало е една маскировка, която в много от случаите по-скоро постига обратен ефект.  

Мъжете умират от ужас от подобен тип жени, защото са наясно, че на сутринта, когато огромното количество грим е вече спомен, срещу тях може да изскочи истински звяр.

4. Нищо неможещата жена – Тя не умее да се справи с елементарни задачи в своето ежедневие, като например да си прави сметка за парите с които разполага, да може да си  пуска сама пералнята, да си сготви нещо – за всички тези екстри, тя разчита на мъжа до нея, а в неговите очите, тя не само че не изглежда безпомощна и привлекателна,  а по-скоро го отблъсква с невъзможността си да се справи с дребни битовизми, с които може да се справи спокойно и едно дете.

Мъжът предпочита да бъде с жена, която не се осланя на неговата подкрепа за елементарни нужди, която е хванала собствения си живот в ръце и може без проблем да се справя с дребните детайли от ежедневието, за които не е нужно да търси постоянно неговата помощ. 

5. Деловата жена – За тази жена е трудно да разграничи - своята работа от личния живот и винаги е на педали, дори когато е излязла на среща, тя се държи така сякаш е на работното си място. 90 % от разговорите с нея протичат под формата на интервю, а в останалите 10% тя обсъжда текущите си задачи в службата. Всичко това натоварва допълнително мъжа.

Мъжете знаят, че за всяко нещо си има правилното място и време, точно затова предпочитат да бъдат с жена, която може да се откъсне от служебните си ангажименти и да се отдаде на личния си живот.

6. Жената, която никога не млъква – Няма нищо лошо в това до себе си да имате жена, която е интелигентна и компетентна по много въпроси, но жена която никога не млъква,, дори и за да си поеме въздух, е наистина досадна история за мъжа.

Този тип жени обичат безкрайно много разговорите и за тях не е от особено значение, дали те ще са смислени, важно е непрекъснато да се обменят клюки, както и да се коментират другите хора. Тази жена прекарва половината от времето си в разговори по телефона, а другата половина, докато е в социалните мрежи - коментира личния живот на останалите хора с мъжа до нея.

Разберете колко е досадно това за един мъж, който безкрайно много обича тишината, а разговорите според него, трябва да са смислени, конкретни и изчерпателни, както и никога да не бъдат натоварващи. Но с подобен тип жена това няма как да се получи. Чрез своето безкрайно любопитство и разговори, тя допълнително обременява своята половинка.

7. Жената от чужда планета – Тази жена сякаш е паднала от Марс. Тя не успява никога да проумее, какво се случва сега и в момента, тъй като постоянно лети в облаците и докато си мислите, че ви слуша и разбира в нейната глава витаят съвсем различни мисли, които нямат нищо общо с действителността.

С тази жена трудно се провежда нормален разговор, тъй като не може да схване истинския смисъл на живота и вместо с ежедневните си задачи, тя се е захванала със странни хобита, които я откъсват от нормалния свят. Мъжът мечтае за интелигентна жена, с която да може да разговаря и обсъжда ежедневните проблеми, а марсианката е жена с характер на малко дете, която си е въобразила, че живее в своя собствена приказка.

На нея не може да се разчита за нищо и никога, точно поради тази причина мъжете бягат бързо, когато усетят, че са попаднали на точно такъв тип жена.

8. Разкрепостената – Тази жена обича флирта, повече отколкото мъжа до себе си. Тя се чувства удовлетворена и силна, когато е желана от повече от един мъж. Тази жена е истинска пеперуда, която прехвърча от мъж на мъж.

Сами разбирате колко е трудно за един мъж да остане във връзка с такава жена. На първо място, мъжът държи да бъде единственият и най-добрият за жената до себе си, но когато усеща, че тя продължава да търси нов екземпляр, това определено е способно да смачка неговото его и мъжко достойнство.

Мъжът обича да се забавлява с подобен тип жени, но не и да създава сериозна връзка с жена, която излиза и с други мъже – това е закон при мъжете. Мъжете не понасят подобен тип жени, които преминават през всеки мъжки индивид, изправил им се на пътя. 

9. Развеселената от алкохол – Жената обичаща чашката, плаши мъжете. Един мъж, няма как да начертае общото си бъдеще с жена, която залита по алкохола и дори да се отдаде на времени забавления с подобен тип жени, той никога няма да пожелае да живее с такава жена.

Няма нищо лошо в това една жена да пийне с повод или без, но ако тази жена не разполага с чувство за мярка, значи има сериозен проблем, а мъжете безкрайно много мразят да излизат с жени, които могат да им навлекат допълнителни грижи.

10. Чистницата – При тази жена всичко трябва да е изпънато и подредено. Редът и чистота за нея са на първо място. И когато започне да кара мъжа си да се събува на пет преки от вкъщи, за да не изцапа или вдига грандиозни скандали, ако самият той се е накапал със супа или  денонощно лъска своя дом и държи нещата да стоят по точно определените им затова места и да не се пипат.

Приемете, че тази жена е просто маниак на тема чистота, с който трудно се съжителства и мъжете са наясно с това.