Днес е стартът на And Just Like That

  • Сподели:
Днес е стартът на And Just Like That

And Just Like That започна да се  снима в Ню Йорк в края на пролетта. Десет епизода от половинчасовия сериал ще бъдат излъчени ексклузивно по HBO Max, като първите два ще се излъчват в четвъртък, 9 декември. Услугата за стрийминг пусна първия официален трейлър в края на ноември.

Селиалът ще проследи любимите ни герои Кари Брадшоу (Паркър), Миранда Хобс (Никсън) и Шарлот Йорк (Дейвис), които вече се намират в зората на своите 50 години, докато изследват сложните реалности на живота и приятелството. Стриймърът не е потвърдил дали сериалът ще започне след събитията от двете адаптации на голям екран или ще се проведе в алтернативна времева линия.

Паркър наскоро даде представа за това какъв ще бъде животът на триото, когато се завърнат, потвърждавайки, че ще се справят с пандемията на коронавирус. COVID-19 „очевидно ще бъде част от сюжетната линия, защото това е градът, в който тези герои живеят", каза Паркър пред Vanity Fair . 
"И как се променят отношенията, след като приятелите изчезнат? Имам голяма вяра, че сценаристите ще проучат всичко."


„Мисля, че Синтия, Кристин и аз всички сме развълнувани от изминалото време. Знаете ли, кои са те в този свят сега? Адаптираха ли се? Каква роля изиграха? Къде не успяха като жени, като приятели и как намират пътя си? Движеха ли се с инерция? Те също са объркани, заплашени, изнервени от това, което се случва в света? Толкова съм любопитна и развълнувана да видя как сценаристите си представят тези жени днес."


В допълнение към гореспоменатото трио, което потвърждава участието си в сериала и заглавията си като изпълнителни продуценти заедно с Майкъл Патрик Кинг, повечето от мъжете в живота на техните герои ще се завърнат. Потвърдено е, че Крис Нот, Дейвид Айгенберг, Евън Хендлър, Уили Гарсън и Марио Кантоне ще се появят отново в ролите съответно на Мистър Биг, Стив Брейди, Хари Голдънблат, Станфорд Блач и Антъни Марентино. Джули Халстън също ще повтори своя социален герой Битси фон Мъфлинг, но все още няма информация дали Нейтън Лейн, който изигра партньора на Битси Боби, ще се присъедини към нея.

Не е ясно дали или как шоуто ще се справи със смъртта на Гарсън. Актьорът, който изигра най-добрия гей приятел на Кари, почина от рак на панкреаса през септември.И макар че не е официално потвърдено, актрисата Бриджит Мойнахан, която имаше запомнящ се обрат като Наташа, втората съпруга на Мистър Биг в оригиналния сериал на HBO – също изглежда се завръща, след като бе забелязана на снимачната площадка And Just Like That през юли.

Междувременно Дженифър Хъдсън, която участва в първия филм Сексът и градът, също изрази интерес да се върне във франчайза като мечтателката от големия град Луиз от Сейнт Луис.
"Надявам се да е така! Това би било готино.", каза тя пред Entertainment Tonight за повторното изпълнение на ролята.
Като цяло, новодошлите във вселената на Сексът и градът допълнително отразяват това, което шефът на HBO Кейси Блойс каза пред TV Line по-рано тази година, че Паркър и Кинг не искат "да разказват история с изцяло бели приятели или изцяло бели актьори" и да бъдем много съзнателни относно разбирането, че Ню Йорк от шоуто трябва да отразява начина, по който Ню Йорк изглежда днес.

Можем ли да очакваме същата емблематична мода от актьорския състав?Докато Кари избяга от Града на светлините в края на Сексът и градът, изглежда, че дизайнерът на костюмите на шоуто Патриша Фийлд все още е заседнала там. Иконата на стила се отказа да участва във възраждането, защото работи усилено по втори сезон на „Емили в Париж" по Netflix. 
„Казах им да се обадят на моята много скъпа приятелка Моли Роджърс, която също работеше в екипа ми навремето. Тя направи „Сексът и градът" с мен от началото до края.", каза Фийлд за WWD.

Нашите причини защо подкрепяме сериала и изцяло положителните ни причини, за да го очакваме, изразихме ето в тази статия.