Доминиращият елемент във вашата зодия

  • Сподели:
Доминиращият елемент във вашата зодия

Огън – Овен, Лъв, Стрелец.

Земя – Телец, Дева, Козирог.

Въздух – Близнаци, Везни, Водолей.

Вода – Рак, Скорпион, Риби.

Огън

Огнените знаци са енергични, жизнени и хора, които не обичат бездействието. Те са изключително активни и умеят да радват хората със своето присъствие. Притежават огнен характер и около тях винаги има искри, блясък и топлина, които от своя страна сгряват останалите хора. Тези знаци са силни и изключително независими. Практични и чувствителни, винаги са готови да помогнат и обгрижват своите близки. Иначе казано жертвоготовно настроени са към любимите си хора.

Има значителна динамика в отношението им с останалите огнени знаци, най-лесно общуват с въздушните знаци, защото единствено въздухът е способен да разпали вашия огън. Земните знаци са хора, които трудно разбирате въпреки че за вас те са привлекателни и остроумни, не успявате да намерите други допирни точки. Водните знаци са хора, с които може да намерите общ език, въпреки че не харесвате тяхната несигурност и недоверие към другите. Като цяло огъня е пряко свързан със силната възбуда и страст, затова е способен да изпепели всичко около себе си.

Земя

Земните знаци са практични, разумни и с реалистичен поглед над нещата. Винаги се съобразяват с правилата и законите. Те са изключително консервативни и ценящи изкуството и природата. С материален поглед са и знаят стойността на парите. Интуитивни са и бързо усещат, когато нещата не вървят в правилната посока. Земните знаци са нетърпеливи и предпочитат на момента да получат това, което им се полага. Искат на всяка цена да усетят подобаващо възнаграждение за положения труд.

Те изпитват силна нужда да бъдат полезни и нужни. На тях може да се разчита, защото са трудолюбиви и напълно отдадени на това, с което се занимават. Те правят всичко с лекота, защото имат златни ръце и с каквото и да се захванат, го правят повече от отлично. Дори и да намерят общ език с други земни знаци, това няма да са дълготрайни отношения, защото любовта към материалното, ще надделява в тези отношения  и постепенно ще ги разрушава.

По друг начин ще стоят нещата с водните знаци. С тях ще се разбирате повече от чудесно, ще обменяте опит и чувства – вашата земя ще бъде непрекъснато напоявана от любов и романтика. Огнените знаци са пламени, страстни и спонтанни - все неща, които силно ще ви привличат в тях. Ще копнеете за тяхното въображение и импулсивност. Дори и да оценявате въображението и логиката на въздушния тип, вие няма да можете да ги разберете напълно.

Въздух

Движещи се свободно, също като въздуха, общуването с вас е непринудено. Вие сте любознателни и дружелюбни. Притежавате огромно въображение, което ви кара да се чувствате като от друг свят. Въздушните зодии са логични с изключително бърза и нестандартна мисъл, те успяват да достигнат до правилното решение. Обичащи да се дистанцират и в очите на останалите хора изглеждат студени и затворени.

Прекрасно се разбирате с хора, които също имат въздушен елемент. Връзките ви с огнените знаци са интересни и ползотворни за вас, защото успявате да получите нужната ви топлина и емоции. Земните знаци са способни да ви отегчат, просто не вървите с едно и също темпо и от там се поражда и разминаването ви с тях. Като цяло вие сте интересни и изключително общителни, но когато сте в любовна връзка, не успявате да разгърнете своите чувства и да се оставите на емоциите, трудно показвате своите чувства.

Вода

Вие сте изключително емоционални и чувствителни. Притежавате силна интуиция, която ви помага да разберете настроенията на другите, още преди те самите да започнат да общуват с вас, вие сте наясно какво точно им се върти в главата, защото можете от пръв поглед да анализирате и разгадаете всеки човек. Разполагате с творчески подход и силно въображение, бързо възприемате нова информация.

Вие обичате интимността, но трябва да внимавате, за да не развиете чувство за собственост и силна ревност към своите половинки. Изключително подходящи за вас са земните знаци, защото от тях може да получите сигурност и разбиране. С водните елементи също намирате допирни точки, защото те отговарят на вашата задълбоченост, интуиция и въображение.

Силно привлечени сте от представителите на въздушния елемент, въпреки че с тях крайно се различавате. А с огнените знаци, горите от страст. Те ви карат да кипите от емоции и възхищение, усещате силни чувства към тях. Водните знаци са внимателни, мили и нежни, но има твърде голяма вероятност, да задушат своите партньори с тяхната несигурност и ревност.