Джеф Бриджес с добри новини за ремисия

  • Сподели:
Джеф Бриджес с добри новини за ремисия
В края на месец октомври 2020 г. носителят на Оскар обяви, че е диагностициран с лимфома.
Актьорът пише кратки ръкописни бележки на своя уебсайт и в една от тях самият той заявява, че ракът му в момента е в ремисия, благодарение на всичките му лечения и лекарски екип.
Пътят към възстановяването не бил лесен, защото актьорът споделя, че химиотерапията сериозно го е отслабила в най-лошия възможен момент, тъй като той и съпругата му са заразени с COVID-19. 

Актьорът прекара пет седмици в болницата поради всички здравословни проблеми. 
„COVID ме рита по задника, но аз съм ваксиниран двойно и сега се чувствам много по-добре", пише той, добавяйки, че въпреки че е изпитвал моменти на огромна болка, 71-годишният мъж се чувства щастлив и радостен през повечето време.

"Тази среща със смъртта ми донесе истински подарък. Животът е кратък и красив. Любовта е навсякъде около нас и е налична по всяко време. Въпросът е да се отворим, за да получим подаръка. Ние (аз) често искаме някой друг подарък, който животът не ни дава. Кой би искал да получи рак и COVID? Е ... Оказва се, че бих. Бих искал, защото мога да науча повече за любовта, както и да науча неща, които иначе нямаше да имам възможност.", казва той.

Благодарение на добрия медицински екип, Бриджис почти е приключил с кислородната бутилка и е успял да заведе своята дъщеря Хейли до олтара, както и да танцува с нея без чужда помощ.
Бриджис също сподели, че е развълнуван да възобнови снимките по проекта на "The old man".
Предстоящ телевизионен сериал през 2022 г., в който освен главно действащо лице, актьорът е и изпълнителен продуцент.