Дженифър Гарнър за промените в тялото и гордостта да си майка на три деца

  • Сподели:
Дженифър Гарнър за промените в тялото и гордостта да си майка на три деца

Дженифър Гарнър споделя отглеждането на трите си деца: Самюъл Гарнър на 9 години, Вайълет Ан на 15 години и Серафина Роуз Елизабет на 12 години с бившия съпруг, актьорът Бен Афлек.
Наред с това актрисата е съосновател на семейна био ферма "Once Upon a Farm" в Оклахома.
Мисията на тази ферма, в която Джен работи, е да осигури на бебетата и децата достъп до прясна, питателна храна, за едно по-здраво и по-щастливо поколение.

Според майката на три деца, тя все още е изправена пред спекулации за бъдеща бременност и до днес заради фигурата си:
"Все още се случва, но вече съм на 48 години. Това е просто тяло. Бъдете му благодарни. Именно то ви отнесе толкова далеч. Износи вашата бременност. Какво друго искате? Боже мой!", добави тя.

Говорейки с Джована Флетчър, в подкаста „Щастлива майка, щастливо бебе", Дженифър сподели за това как тялото ù не се е нормализирало след раждането и стана истински откровена, приветствайки своите деца, с които много се гордее:

Има някои невероятни жени, чиито тела, без значение през колко бременности са минали, сами се връщат обратно към тънкия ханш, без издаден корем напред - това е невероятно, имам толкова много приятелки с такава физика и се радвам за тях. При мен обаче нещата не стоят по този начин. Нямам този късмет. Моята фигура е различна. 
Мога да спортувам много усилено и да съм активна на 100%, и въпреки всичко пак ще изглеждам като жена, която е родила три деца."

Гарнър спомена, че някои хора все още се съмняват дали е бременна, обяснявайки за една своя поява в шоуто на Елън Дедженеръс като опит да „хване бика за рогата":
„Не съм бременна, но имам три деца и съответно подутина в областта на корема. Отсега нататък, дами, считайте моето малко коремче за нова бременност. Настанете се удобно и свиквайте, защото подутината ми няма да изчезне. Нейното име е Вайълет, Сам и Серафина."