Дженифър Лопес и Бен Афлек мислят за общо бъдеще

  • Сподели:
Дженифър Лопес и Бен Афлек мислят за общо бъдеще

Холивудските звезди Дженифър Лопес и Бен Афлек, които отскоро отново излизат заедно, вече мислят за съвместно общо бъдеще, издават близки до двойката пред сп. People. Те са категорични, че този път романсът може да премине в нещо повече, особено след като Лопес се разочарова напълно от предишното си гадже и вече знае какво точно иска и какво не да й се случи.

51-годишната певица и актриса е прекарала целия предишен уикенд в Лос Анджелис, където е имала работни ангажименти, но и се е видяла с Афлек. Тя живее в Маями с двете си деца, плод на любовта й с Марк Антъни, но била съгласна да пътува често до Западното крайбрежие, за да се чувства щастлива с 48-годишния Бен. „Много са щастливи заедно и са готови да пътуват непрекъснато между Маями и Лос Анджелис“, твърдят източниците на People и споделят, че влюбените вече започнали да говорят и за съвместно съжителство.

Преди две седмици двамата бяха засечени от папараци в Маями, но се движеха отделно. Били забелязани в местен фитнес. Държали се като влюбени, а минувачите и хората в залата се опитвали да не ги притесняват по никакъв начин, защото изглеждали щастливи. За връзката им се заговори през април, малко след като Джей Ло се раздели с Алекс Родригез, а Бен Афлек с Ана де Армас.